Megvennétek Vinteden egy értékelés nélküli eladótól valamit? Új címkés férfi kabát nagyon ár alatt. De nincs értékelés.
Erről a kabátról van szó.
Az értékelés a garancia, de neki még nincs, viszont szállítás ingyen van.
Ti meg mernétek venni?
Én simán megvenném, attól mert még nincs értékelés. Valahol el kell kezdeni. Nem mindig járunk jól a jó értékeléssel sem.
Volt olyan, hogy nem adta fel nekem, pedig nagyon jó értékelései voltak a csajnak. Mégsem adta fel, nem is írt, pedig be is lépett időközben. Írta volna, hogy bocsi elkallódott a ruha vagy valami, lesztornózódik aztán heló, visszakaptam így is a pénzt. Csak nem értettem, hogy nem képes írni semmit se, ha bár belépkedett.
Egyszer nagyobb összeggel vertek át minket, másik kategóriás oldalon. Annak is csak jó értékelései voltak. Aztán kiderült ő mással üzletelt közben, amíg nekünk viszont nem küldte el a dolgot amit igért. Úgy kellett "megfenyegetni" rendőrséggel, mire beszart és visszaadta a pénzt. Na ennyit a pozitív értékelésekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!