Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvennétek Vinteden egy...

Megvennétek Vinteden egy értékelés nélküli eladótól valamit? Új címkés férfi kabát nagyon ár alatt. De nincs értékelés.

Figyelt kérdés

[link]

Erről a kabátról van szó.

Az értékelés a garancia, de neki még nincs, viszont szállítás ingyen van.

Ti meg mernétek venni?

okt. 1. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon ár alatt (fele áron vagy még olcsóbban), bevállalnám a rizikót, hogy nincs értékelése.
okt. 1. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem adja fel max visszakapod a pénzed. Semmi vesztenivalód nincs vele
okt. 1. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Mit veszíthetsz? Új termék, tehát olyan gond nem lehet, hogy hibás. Posta ingyen van. Simán megvenném.
okt. 1. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
#3 nincs ingyen, az csak Vasárnap volt
okt. 1. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De nála ingyen van mert első eladása lenne
okt. 1. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
#5 nem biztos
okt. 1. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Mivel szerintem új a vinteden és csak ezt az egy terméket árulja, megvenném.
okt. 1. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki kezdi valahol, szóval most az, hogy nincs értékelése.. Ha gondolod miután átveszed a csomagot, videózd le a kibontását.. habár a Vinted is.. kitudja, hogy kinek ad igazat a Vinted, hiába van videó. De amúgy van rendes kép és leírás, sok kamus nem szokott ennyi energiát belefektetni.
okt. 1. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
#6 mi az hogy nem biztos? :D te se értesz a vintedhez
okt. 2. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én simán megvenném, attól mert még nincs értékelés. Valahol el kell kezdeni. Nem mindig járunk jól a jó értékeléssel sem.

Volt olyan, hogy nem adta fel nekem, pedig nagyon jó értékelései voltak a csajnak. Mégsem adta fel, nem is írt, pedig be is lépett időközben. Írta volna, hogy bocsi elkallódott a ruha vagy valami, lesztornózódik aztán heló, visszakaptam így is a pénzt. Csak nem értettem, hogy nem képes írni semmit se, ha bár belépkedett.

Egyszer nagyobb összeggel vertek át minket, másik kategóriás oldalon. Annak is csak jó értékelései voltak. Aztán kiderült ő mással üzletelt közben, amíg nekünk viszont nem küldte el a dolgot amit igért. Úgy kellett "megfenyegetni" rendőrséggel, mire beszart és visszaadta a pénzt. Na ennyit a pozitív értékelésekről...

okt. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!