Sinsay-en hogy lehet leadni értékelést termékről?
Figyelt kérdés
Tök jó, hogy vannak vélemények a termékekről, némelyiken egyértelműen látszik, hogy magyarul adták le, nem fordításról van szó. De hogy lehet leadni? Én nem találom, sem a rendeléseimnél, sem a termékeknél.2024. ápr. 30. 19:54
1/5 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én is pont erre keresek választ. Azóta rajottel esetleg?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen. Legtöbbször az online rendelés átvétele után kb. 1 héttel érkezik egy Értékeld a vásárlásod - tárgyú levél és abban lehet végig értékelni egymás után a cuccokat. Képet is fel lehet hozzá tölteni, de az jóval később jelenik meg.
aug. 22. 15:41
4/5 anonim válasza:
Az nagyon jó basszus, mert most visszakerestem az emailjeim, és egyszer sem kaptam tőlük ilyen levelet :/
5/5 A kérdező kommentje:
"Értékeld a vásárlásod 🛍️ Tudasd velünk, mit gondolsz" - de sajnos nem minden vásárlásról küldenek. Én is megkérdeztem, hogy miért nem, azt válaszolták, hogy "a termékfelmérés tesztüzemmódban van, ezért előfordulhat, hogy nem minden rendelés esetében kap ilyen felhívást".
jan. 13. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!