Milyen férfi oldaltáskát vegyek amibe elfér egy laptop egy üveg víz meg egy étel hordó doboz?
Figyelt kérdés
Egyetemre kellene nem akarok hátizsákot hordaniszept. 4. 09:12
11/17 A kérdező kommentje:
oldaltáska ugyanaz mint egy kézitáska csak pántja is van hogy ne kézben kelljen cipelni
szept. 9. 10:22
12/17 anonim válasza:
Én sem értem miért lenne jobb kézben cipekedni, mintha rajtad lenne és szabad a kezed...
13/17 anonim válasza:
Bizony az kell, az oldaltáska, mint 1900 akármennyiben....mert az annyira elegáns!
Akkor már messsziről látszik, hogy az illető egyetemista.
(főleg, ha bölcsész)
Mert hátizsákot ugye csak a proli hord, aki megy a gyárba vagy az építkezésre.
Esetleg nem opció a matyómintás tarisznya, vagy szimatszatyor?....... 😁
14/17 A kérdező kommentje:
utolsó tudod valaki foglalkozik azzal hogy értelmesen nézen ki valaki meg nem mint te
szept. 25. 10:16
15/17 anonim válasza:
Jah' mert éppen egy oldaltáskától lehet értelmesen kinézni!
Csak nem te is bölcsész leszel ha felnősz? 🤣
16/17 A kérdező kommentje:
veled kár eszmecserét folytatni annyi eszed van mint egy marék lepkefingnak
szept. 25. 12:23
17/17 anonim válasza:
Látom olyan vagy, aki ha nem kedvére való választ kap, egyből átvált parasztba.
Mellesleg a kutya sem akart veled eszmecserét folytatni, te kérdeztél, én pedig válaszoltam.
Reméltem, hogy egy "egyetemista" ismeri a kommunikáció fogalmát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!