11/17 anonim válasza:
Mert ez a stílus tetszik nekik, ez a divat. Meg persze szeretnének a fiúknak bejönni.
12/17 anonim válasza:
2. Egy ruha sem és semmi más nem jogosít fel valakit az erőszakra. Aki szerint igen, az egy nárcisztikus agyhalott. :)
13/17 anonim válasza:
Mit jelent a szexi öltözködés?Ezerféle stílust látok iskolás lányokon.Ha áll a pöcörő,akkor ott a wc ki lehet verni.
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, de bizarr. Én most jártam ki az iskolát. Nálunk nem volt ez. Feljöttem Pestre és itt úgy néznek ki az iskolás lányok mint egy sarki.
16/17 anonim válasza:
Nagyon klassz látványt nyújtanak így a nyár végén, és tavasszal amikor kezdenek vetközni!
17/17 anonim válasza:
16. Na emiatt öltöznek így, hogy neked tetszenek. Az én ízlésemnek mondjuk túl ku*vás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!