1/17 anonim válasza:
Azért mert szeretem ha a pasik meg bámulnak és látom hogy izgatom a fantáziájukat
2/17 anonim válasza:
de azt már nem szereted ha letapiznak, vagy berángatnak a WC-be igaz? : D:D
4/17 anonim válasza:
Nem vagyok egy maradi típus, de azért van egy szint ami alá nem kéne menni, legalább az iskolában.
De elég sokszor tapasztalok olyat hogy a lányokból több minden látszik, mint egy útszéli csajnál.
5/17 anonim válasza:
Versenyeznek egymással, hogy minél vonzóbbak legyenek a srácoknak!
6/17 anonim válasza:
4-es! Nem az a vicces, hogy többet látni belőlük, mint egy útszéliből, hanem az hogy ezek után mennyire vérig sérted őket azzal, ha megmondod, hogy úgy néz ki, mint egy libanc.
7/17 Senior Séf válasza:
Mért pont az iskola lenne kivétel?
9/17 anonim válasza:
#8! Irigykedsz mert veled nem dugnak?
10/17 anonim válasza:
Persze hogy irigykedek te sötét barom, megjött a pedomaci😆
16 éve diplomáztam 2 gyerekem van kiverném a szart is belőlük ha úgy öltözködnének ahogy nálatok szokás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!