Melyik női cipő tetszik neked mostanában? Nők és férfiak válasza is érdekel. Légy szíves, adj arról linket, fényképet vagy írd le szavakkal: fazon, stílus, talp, sarok, szín, anyag, egyéb?
Figyelt kérdés
tegnap 13:50
1/8 anonim válasza:
Általában nekem a női balerinacipők tetszenek, a klumpák és a normális női papucsok. (F!)
2/8 habianonim válasza:
Nike Shox [link]
Nike Jordan 4
Nike V2K
New Balance 550
New Balance 530
Nike Air Jordan 1 low Travis Scott reverse matcha
Nike Airforce 1
Nike Zoom Vomero 5
Adidas Forum low retro
Adidas Samba "Leopard"
Adidas Campus (Fight Club)
Ezek közük már pár megvan, meg ezen kívül is van néhány "alap" darab (dunk low, convers chuck tailor all star, nike blazer stb). De nekem jelenleg ezek azok amiket nagyon szeretnék megvenni :)
4/8 Metionin válasza:
Én még mindig a platform bakancsokat szeretem.
7/8 anonim válasza:
Nekem a platformos (pl. Buffalo stílusú) cipők tetszenek a lányokon. (férfi vagyok).
8/8 anonim válasza:
Tűsarkú hegyes orrú cipő a nőkön. Szeretem a nőkön. Nőiesség szimbóluma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!