Ami a Bonprixen 44/46-os méret, az a H&M-nél mekkorának felel meg?
Figyelt kérdés
tegnap 03:20
1/5 anonim válasza:
Kb ugyanaz, de lehet hogy a HM-esből eggyel nagyobb kell.
2/5 anonim válasza:
A kommentek is árnyalják, de általában nem mindig egyezik a hm-el, a hm a kisebb. Mindketto tud meglepetést okozni
3/5 anonim válasza:
Nem sok ruhám van a bonprix-ből, de nagy a méretezés. 36-38-as ruhákat hordok, nemrég kaptam egy ugyanekkora felsőt bonprix-ből és óriási.
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok, egyetértek, viszont most vettem a kis nyiszlett 16 évesemnek egy 36/38-as pulcsit (innen indult a méretezés, nem volt még hiányként sem 32/34), hogy max majd én elhordom a saját kiegészítőimmel, és rá pont jó, nyilván bele tudnám a rugalmas cuccba szuszakolni magam, de nevetséges lenne. Hogy anyázhatnak azok, akik azt hitték, hogy szokásos nagy méret lesz.
5/5 anonim válasza:
Bonprixből ugyanaz a méret nálam eddig óriási volt, leesett rólam. Mindig kisebb kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!