Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Régebben nektek milyen volt...

Régebben nektek milyen volt amikor divatban volt a trapézfarmer?

Figyelt kérdés
Bocsi a kérdés rövid megfogalmazásáért, de olyan 2000-2007 közötti évekre gondolok, amikor még a gimibe is trapézfarmer, mellé pl puma sportcipő volt divatban, még télen amikor nagy havak voltak akkor is. Én arra emlékszem, majd majd megfagytunk, mert persze a cipő meg a leérző trapéz szár állandóan átvizesedett, amiben csoszogtál benne egész nap. Nektek ilyen hasonló hülye divatemléketek van e?
aug. 12. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én arra emlékszem, majd majd megfagytunk, mert persze a cipő meg a leérző trapéz szár állandóan átvizesedett"

Rövidebbre kell varrni a szárát.

Inkább esőtől tud felvizesedni, de ez fazontól független, mindenféle ruha vizes lesz az esőtől.

Én 25 éve nem láttam olyan telet, ahol melegebb ruha kellett volna egy farmernél.

"amiben csoszogtál benne egész nap. Nektek ilyen hasonló hülye divatemléketek van e?"

Nincs.

aug. 13. 14:23
 12/12 A kérdező kommentje:
11 a trapéznak a hossza is a lényege volt, olyan volt a szabása. Am tényleg nem kell melegebb már 1 farmernél
aug. 13. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!