Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Régebben nektek milyen volt...

Régebben nektek milyen volt amikor divatban volt a trapézfarmer?

Figyelt kérdés
Bocsi a kérdés rövid megfogalmazásáért, de olyan 2000-2007 közötti évekre gondolok, amikor még a gimibe is trapézfarmer, mellé pl puma sportcipő volt divatban, még télen amikor nagy havak voltak akkor is. Én arra emlékszem, majd majd megfagytunk, mert persze a cipő meg a leérző trapéz szár állandóan átvizesedett, amiben csoszogtál benne egész nap. Nektek ilyen hasonló hülye divatemléketek van e?
aug. 12. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A lányom is ezekbe járt abban az időben. A trapézfarmer csípőgatya volt és ehhez jött még a rövidebb top. Állandóan könyörögtünk neki télen, hogy a dereka ne legyen kinn, mert megfázik. Aztán nagy divat volt még akkoriban vagy pár évvel korábban a Buffalo bakancs is meg a platós cipők.

Én meg a saját öltözködésemből abból az időből az óriási válltömésekre emlékszem.

aug. 12. 15:14
 2/12 A kérdező kommentje:
1 annyira előttem van igen ahogy meséled. Igen mi is hasonlóan nyomtuk egész télen, mellé vékony sportcipő ami azonnal a hóba átázott :D
aug. 12. 15:28
 3/12 Metionin ***** válasza:
100%
Hú de utáltam :D nem is lehetett más nadrágot kapni amikor iskolás voltam. A mai napig a hideg ráz amikor belegondolok, hogy lefegett a lábszáram körül vizesen esős meg havas időben. Cseszhettem a meleg cipőt, a nadrág felvezette a vizet majdnem térdig.
aug. 12. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Emlékszem a trapéznadrágokra, igen. Akkor szerettem. Én mindig tűsarkúval hordtam, egész gimit tűsarkakon jártam ki, kissé talán a nevetség tárgya is voltam emiatt. Télen hosszúszárú tűsarkú csizma volt nekem alatta, így hálisten az átvizesedés nem zavart. Szerettem a csípőszabást is, nekem nem volt kint a derekam, arra figyeltem, mert az kellemetlen volt.
aug. 12. 16:40
 5/12 A kérdező kommentje:
3 Metionin te milyen cipővel hordtad, mert mi persze, hogy télen is sportcipővel hordtuk ami a vizes nadrág miatt ami le is ért totál átázott a zoknik is, aztán egész nap abban a suliba, hazafele a vonaton meg már vacogtunk benne.
aug. 12. 16:43
 6/12 Metionin ***** válasza:
100%
5. Hát én azzal ami épp volt, anyám ilyen öreges félcipőkben járatott, télen meg vastag bakancs-szerűben. Nem szólhattam bele, hogy mit viselek mert nem az én pénzemből volt. Sportcipőm nem volt, azt nem engedte anyám de amúgy az a lapos Puma volt a divat, emlékszem. Minden osztálytársamnak olyan volt meg asszem a fehér Adidas a kis fém pöcökkel elöl az orránál. Gimi elsőben kaptam apám ismerősétől egy Converset, a faszi Németországba járt ki dolgozni és amikor a gyerekeinek hozott, hozott nekem is. Anyám infarktust kapott, amikor elkezdtem abban suliba járni, főleg hogy egyszer dokihoz is abban mentem :D akkor még a helyi iskolából hazaküldték az embert a tornacsukáért, merthogy az tesire való. 2 év múlva meg mindenki abban járt, a kínaik is azzal voltak tele.
aug. 12. 16:52
 7/12 A kérdező kommentje:
5 igen nekem volt ilyen puma cipőm mindenki abban volt, meg convesrben, ami bélelt volt. Télen ebben a kettőben voltunk, mert kényelmes, meg divat, de kb átázott és baromi hideg volt, ha mégsem ázott át akkor is. Angliából kaptam egy limitált nem bélelt verziót, hát hiába a hó a latyak mentem benne mindenhova. Anyám erre már kiakadt, hogy talán ezért vagyok annyit beteg egész télen, mert instant átázik, áthűl percek alatt :D
aug. 12. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Utáltam, volt hogy bekapta a bicikli. Meg retkes lett. Nem is tetszett. Mostmár kicsit nagyobb odafigyeléssel hordanak ízlésesebb darabokat, de akkor legszívesebben otthon maradtam volna, mikor ezeket rám aggatták.
aug. 12. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Akármennyire ciki én csipesszel összefogtam az alját és bedugtam a csizmámba. Magastalpú cipőkkel, csizmákkal hordtam, így annyira nem ért le az alja a földre.
aug. 13. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:

A 70-es években is divat volt.

Én mindig azt hordok, mert az áll jól.

aug. 13. 14:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!