Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ha az...

Mi a véleményetek ha az övtáskát vállon átvetve, keresztbe hordják?

Figyelt kérdés

Erre gondoltam:

[link]

aug. 2. 06:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Én is így hordom már vagy 10 éve. Nem tudtam hogy ez is valami olyan dolog amiről az embereknek véleménye van. Kemény.
aug. 3. 00:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Elmegy.
aug. 3. 02:25
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

11.

Miért ne lenne véleménye? Főleg, ha ilyen hülyén hordjátok. Szerinted miért van az a nevében, az hogy öv?

aug. 3. 10:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel hogy ki hogyan hordja, nem zavar.
aug. 3. 14:57
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

#13 Mert annyira megszokott és régi szokás így hordani, hogy nem gondoltam hogy bárkinél is megüti az ingerküszöböt hogy foglalkozzon vele.

Szerinted hol érdekel a neve? Olyan vékony derekam van, hogy kb csak a gyerekekre készült darabokat tudnám normálisan hordani ott. Ezenkívül kényelmetlen is, lötyög ott a hason mint valami úszógumi. Vállon viszont észre sem venni hogy ott van. Igazából sokkal praktikusabb vállon hordani szerintem. Persze, arra ott lehtne épp a hátizsák is, de övtáskát akkor hordok ha csak egy telefont meg egy kulcsot akarok magammal vinni. És ha már valami hülyén néz ki, akkor az szerintem a mikroszkopikus hátizsák, mintha valami óriási debella lenne a viselője. A kis válltáska meg az oldalamon fityeg. Úgyhogy pusztán kényelmi szempontok alapján nekem semmi nem veri a vállon átvetett hasitasit, észre sem venni hogy ott van.

aug. 3. 19:45
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

15.

Amennyi ezekben elfér, az a 2 nadrágzsebben is. Cipzáros zsebű gatyát kell venni, aztán akkor nem kell ez az antantszíj-paródia.

aug. 3. 21:18
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Persze, nadrágzseb. Nő vagyok, skinny nadrágot hordok vagy szoknyát. Annál is kevés kiábrándítóbb dolog van mikor a pasiknak dagad ki minden zsebe. Mint valami óvodások akik az összes szép kavicsot összeszedték a játszótéren.
aug. 4. 16:11
 18/22 anonim ***** válasza:
17%

17.

Pasiknak nem dagad a zsebe, mert csak teló, 1 kulcs, meg 2 igazolvány van náluk, bár tudom nőként ezt nehéz elképzelni.

Óvodásnak pont akkor néznek ki, mikor uzsonnástáskaként viselik az övtáskát.

aug. 4. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted a teló, a kulcs meg a pénztárca nem dagad ki a zsebből? Dehogynem. Max cargo nadrágban nem, de sima farmerben nagyon is látszik ahogy dudorodik a zseb.

(Az uzsonnatáska nem tudom mi, nem egy fém doboz, amit az iskolatáskába kell rakni?)

aug. 4. 20:36
 20/22 anonim válasza:
19. Szerintem hagyd, teljesen lényegtelen mind gondol más, főleg egy idegen arról, hogy mit hogy hordasz. :)
aug. 5. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!