Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék az 65A-s melleimre...

Hol tudnék az 65A-s melleimre melltartót venni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék szép melltartókat, mint ami a többi lánynak is van, de az én méretembe sose találok. Régről van 2db melltartom, amik pont jók rám nagyjából, egy fekete és egy fehér, de már régiek, és szeretnék újítani, nameg vágyom én is olyan szép, színes melltartókra...:(

És tudom, nem kéne melltartót hordanom, mert alig van mellem. Azért kezdtem el hordani, mert nagyon fiatalnak tűnök az alakom, és a kis melleim miatt, és azt szerettem volna, hogy komolyabban vegyenek engem a többiek az iskolában, mivel melltartóba picit nagyobbnak tünnek a melleim (nem push up!)...de ha már hozzá szoktam a melltartóhoz, akkor legalább legyen 1-2db szép is, amit örömmel vennék fel.

16/L

júl. 21. 02:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8, köszi, próbálok nem foglalkozni velük, csak tényleg eléggé zavarba vagyok, hogy nekik mekkora, nekem meg milyen éretlen a testem az övékéhez képest :(
júl. 21. 15:52
 12/21 Metionin ***** válasza:
78%
Szép csipkés bralettre nem gondoltál még? Sokkal jobb, mint egy kitömött, elálló szivacsos valami, amiről úgyis ordít, hogy nem a valódi melled.
júl. 21. 16:56
 13/21 A kérdező kommentje:

12, nemtudom mi az a bralett, de az a 2 melltartóm ami van, azok nem olyan nagyon kitömöttek, csak egy sima melltartó mindenféle pushup és merevítő nélkül.

De ez a csipkés jól hangzik, szeretem a csipkés dolgokat :)

júl. 21. 17:04
 14/21 Noren1989 ***** válasza:
17%
Keress rà, jóaz.
júl. 21. 17:06
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a szivacsos melltartóval max csak pózerré válsz, és "beállsz a sorba".
júl. 21. 17:16
 16/21 Noren1989 ***** válasza:
17%
Nberek, most dobjak linket Mtionin ötletére? Simàn kereshető, kis mellekre màshol is ajànljàk.
júl. 21. 17:18
 17/21 Metionin ***** válasza:
75%

[link]

Ezek itt mind bralettek, amint látod van egyszerűbb, sportosabb is és szép csipkés is. Nekem szinte mind ebből a boltból van. Tök kényelmesek de egyben jól is mutatnak és mégsem egy vagon szivacs a melleid helyén.

júl. 21. 19:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Metionin! <3 Tényleg nagyon szépek a csipkések, és kényelmesnek tünnek! És elég olcsóak, szerintem akkor megnézem majd élőbe is hogy milyenek. :)
júl. 21. 19:23
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező ne aggődj a tested és a mellméreted miatt. Tini koromban engem is nagyon zavart hogy kicsi mellem van és kislányos alkatom. Fiatal felnőtt koromra sikerült elfogadnom magam és megszeretni a mellem méretét is, az alakommal együtt. Egy csómó előnye van a kis mellnek és sok férfi van akinek tetszik.
júl. 22. 10:45
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
Legalább te nem vagy ribis mint a kortársaid
júl. 25. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!