Hol tudnék az 65A-s melleimre melltartót venni?
Nagyon szeretnék szép melltartókat, mint ami a többi lánynak is van, de az én méretembe sose találok. Régről van 2db melltartom, amik pont jók rám nagyjából, egy fekete és egy fehér, de már régiek, és szeretnék újítani, nameg vágyom én is olyan szép, színes melltartókra...:(
És tudom, nem kéne melltartót hordanom, mert alig van mellem. Azért kezdtem el hordani, mert nagyon fiatalnak tűnök az alakom, és a kis melleim miatt, és azt szerettem volna, hogy komolyabban vegyenek engem a többiek az iskolában, mivel melltartóba picit nagyobbnak tünnek a melleim (nem push up!)...de ha már hozzá szoktam a melltartóhoz, akkor legalább legyen 1-2db szép is, amit örömmel vennék fel.
16/L
Ne aggódj a melled miatt a kis cici is vonzó szexi.
Ha nem találsz méretben hordj nyugodtan toppot vagy sportmelltartót
Így vagy, sokaknak bejön a kicsi. A többiekkel meg ne foglalkozz szerintem!
Kifejezetten fehérnemű boltban szerintem biztos kapsz. Igaz ott általában nem a legalacsonyabbak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!