Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék az 65A-s melleimre...

Hol tudnék az 65A-s melleimre melltartót venni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék szép melltartókat, mint ami a többi lánynak is van, de az én méretembe sose találok. Régről van 2db melltartom, amik pont jók rám nagyjából, egy fekete és egy fehér, de már régiek, és szeretnék újítani, nameg vágyom én is olyan szép, színes melltartókra...:(

És tudom, nem kéne melltartót hordanom, mert alig van mellem. Azért kezdtem el hordani, mert nagyon fiatalnak tűnök az alakom, és a kis melleim miatt, és azt szerettem volna, hogy komolyabban vegyenek engem a többiek az iskolában, mivel melltartóba picit nagyobbnak tünnek a melleim (nem push up!)...de ha már hozzá szoktam a melltartóhoz, akkor legalább legyen 1-2db szép is, amit örömmel vennék fel.

16/L

júl. 21. 02:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem a melltarto miatt fognak komolyan venni
júl. 21. 07:10
 2/21 anonim ***** válasza:
22%

Ne aggódj a melled miatt a kis cici is vonzó szexi.

Ha nem találsz méretben hordj nyugodtan toppot vagy sportmelltartót

júl. 21. 07:43
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
Próbálj netről rendelni.
júl. 21. 09:14
 4/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem melleid mérete miatt fognak komolyan venni, vagy sem 🤦‍♀️
júl. 21. 09:30
 5/21 Noren1989 ***** válasza:
59%
Pepcoban fixre van, bàr sportmelltartó, ahogy làttam.
júl. 21. 09:33
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Sportmelltartó vagy pepcoban, más nagy ruhaboltban a gyerek részlegen szokott lenni tiniknek való melltartó.
júl. 21. 13:18
 7/21 anonim ***** válasza:
64%
Ne agodj légy rá büszke hogy kicsi a melled, sok pasinak pont az jön be hogy kicsi mint nekem is a kicsi tetszik!
júl. 21. 13:29
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Így vagy, sokaknak bejön a kicsi. A többiekkel meg ne foglalkozz szerintem!

Kifejezetten fehérnemű boltban szerintem biztos kapsz. Igaz ott általában nem a legalacsonyabbak az árak.

júl. 21. 13:53
 9/21 A kérdező kommentje:
Valóban kevés a mellméret ahhoz, hogy komolyan vegyenek, tudom, hogy nem ebben mérik a komolyságot. Igazábol azért is kezdtem el melltartót hordani, mert kellemetlenűl éreztem magam, hogy a kortársaimnak olyan nagy cicijük van, nekem meg nagyon kicsik, meg az alakom se olyan, mint nekik...
júl. 21. 15:46
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik segítettek! :)
júl. 21. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!