Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mibe öltözzek, hogy ebben a...

Mibe öltözzek, hogy ebben a hőségben ne legyen foltos a felsőm?

Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok izzadós, de ebben a pokoli időben nekem is folyik a víz a hátamon. Sajnos alig van olyan ruhám, amin nem látszik meg engem pedig ez idegesít. Mit érdemes ilyenkor viselni?
2024. júl. 18. 16:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem, kor, alap öltözködési stílus, társadalmi státusz, mozgásterület, brand core competence-e?

Talán ezek kellenének a korrekt válaszhoz

2024. júl. 18. 16:15
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Terepmintás póló.
2024. júl. 18. 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, mindenki tiszta izzadság.
2024. júl. 18. 17:09
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen, de szerintem ciki. Mármint magamon, mert senkit nem nézek le miatta vagy ilyesmi...

Nő vagyok amúgy, 40 éves. És nem a korom miatt vagyok tiszta víz, mert máskor nincs ez, csak így 40 fokban. Öltözékem divatos, fiatalos, amúgy semmi extra... A nagyon műszálas, kissé áttetsző ruhák annyiból jók, hogy azok bírják..

Nem látszik rajtuk semmi. Viszont én érzem, hogy még jobban belesülök, rosszabbul szellőzik.

A pamut szellősebb, viszont ha nem fekete vagy fehér, akkor foltos lesz. Szóval a színektől is függ.

Terepmintás jó ötlet!

2024. júl. 18. 17:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Ebban az időben igazából bármibe beleizzadsz, de a pamut és egyéb nem műszálas cuccok mindenképpen jobbak. A mintás dolgokon kevésbé látszik minden folt, így az izzadság is. A sötétkék is van olyan jó ebből a szempontból, minta fekete és a fehér amúgy. Ja és minél bővebb szabású, annál kevésbé lesz olyan. Ha nem érzed magad benne kényelmetlenül, az ujjatlan pólók, ruhák stb nagyon jók, mert ugye nincs a hónaljadnál anyag, így nincs mi foltos legyen.
2024. júl. 18. 17:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen melegben én csak fehéret meg feketét használok. Azokon nekem nincs izzadságfolt.
2024. júl. 18. 17:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Az nem lényeg, hogy ujjas legyen. A háta a problémás...
2024. júl. 18. 18:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikből a biciklis mezek vannak, azokon egyáltalán nem látszik, csak azok meg nincsenek normál felsőként.
2024. júl. 18. 19:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Vannak tök jó női terepminták is, rózsaszín pl., ha olyan karakter vagy, akire illik.
2024. júl. 19. 09:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy, akkor szerencséd van. nőknek nagyon sokféle lenge ruha van.

Férfiaknak nehezebb, ők csak nyakig érő pólókat hordanak aminek hosszú ujjai is vannak

2024. júl. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!