Hogyan öltözzek leszbikusként elegánsan?
2: sztem nem fontos neki
Elegánsan akar öltözni, de nem női ruhába (szoknya), ennyi.
ma 09:50
Akkor ott a nadrágkosztüm és kész. De akkor ez rossz kategoria. Hiszen az stílus és divat... de itt leszbikusként hivatkozik a kérdésre, tehát neki ez fontos, hogy tudják, és lehessen valamin megsértődni
Nem rossza a kategória.
Sajnos a moderátorok is mániákusan pakolgatnak át mindent másfele, pedig az ember nem véletlen teszi ide.
A divat kategóriába (vagy akármelyik másban) a nagy számok törvénye alapján elég kevés esélye van, hogy leszbikus szemmel fog válaszolni valaki, itt meg kézenfekvő. Ezért írta ide.
Kedves kérdező. Egy egyszerű, és kézenfekvő ötlet, ami működik.
Beírod a googleba a következő kulcsszavakat, és kényed kedvedre tudsz ötleteket meríteni.
Lesbian business casua, vagy ugyanez, csak business helyett épp ahova szándékozol menni, például esküvő/wedding, ha sportolni, vagy kirándulni, szabadidős program akkor /outfit. Hidd el működik. De ezeket magyar nyelven is be írhatod.
A leszbikusság az már szexuális beállítottság, ergo szexualitás, és csak utána divat, öltözködés.
Köszi a válaszokat!
Mehetnék szivárványosba :D de nem az a célom, hogy rám legyen írva, hogy meleg vagyok, hanem az, hogy komfortosan tudjam magam érezni.
<3 3. És 5. Köszönöm! <3
Én sem értem miért kell hangsúlyozni a suexualitasodat. Sok nő nem szereti a szoknyát. Ha nem suereted a szoknyát (ami nem egyenlő a leszbikussággal) akkor írd azt. Ha azt írod hogy a kosztüm nem kell, akkor adrágkosztüm se jöhet szóba,tehát az 1-es válsza se jó. Pedig valamit fel kell venni. És ha nem szoknya és szett, akkor csak a nadragkosztüm jöhet szóba.
5. Igen, rossz kategória. Mert ha abbol indulok ki hogy a leszbikusság nincs rá irva senkire, akkor nincs olyan hogy leszbikus ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!