Hogyan öltözzek ezekben a mínusz fokokban reggel?
Figyelt kérdés
Mióta beütött a lehűlés se kora reggel, se késő este nem kellett kimennem.
Holnap viszont sok dolgom lesz, és 7-kor kell elindulnom a városba (gyalog, bkv-val megyek).
Hogyan öltözzek fel okosan? Olyan régen volt ilyen időjárás, hogy nem is tudom mit kapjak fel. Eddig egész télen elvoltam szövetkabátban és egy garbós pulcsiban.
Vajon egy bélelt bakancs, farmernadrág, trikó, meleg kötött garbós pulcsi, meg a pufi télikabátom+kesztyű, sál elég lesz?
jan. 14. 21:30
1/8 A kérdező kommentje:
-2 fok lesz.
jan. 14. 21:31
3/8 anonim válasza:
+2 fok volt ma este.Én meg majd megsültem a hossźú dzsekimben.Reggel se lesz hideg.Öltözz úgy,ahogy nrked jó.Te tudod mennyire vagy fázós.
4/8 anonim válasza:
-2 az semmi ,-12 alatt már keményebb a szitu
6/8 anonim válasza:
Felveszek egy sapkát meg egy ujjatlan mellényt
7/8 A kérdező kommentje:
#5 ezért sem megyek oda! :D
jan. 15. 10:28
8/8 anonim válasza:
Akit az anyukája egyedül elenged ügyet intézni, annak legyen már annyi sütnivalója, hogy tudja mit kell felvenni. Legkésőbb az ajtón kilépve 10 mp után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!