Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözzek ezekben a...

Hogyan öltözzek ezekben a mínusz fokokban reggel?

Figyelt kérdés

Mióta beütött a lehűlés se kora reggel, se késő este nem kellett kimennem.

Holnap viszont sok dolgom lesz, és 7-kor kell elindulnom a városba (gyalog, bkv-val megyek).

Hogyan öltözzek fel okosan? Olyan régen volt ilyen időjárás, hogy nem is tudom mit kapjak fel. Eddig egész télen elvoltam szövetkabátban és egy garbós pulcsiban.

Vajon egy bélelt bakancs, farmernadrág, trikó, meleg kötött garbós pulcsi, meg a pufi télikabátom+kesztyű, sál elég lesz?

jan. 14. 21:30
 1/8 A kérdező kommentje:
-2 fok lesz.
jan. 14. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Még sok is.
jan. 14. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
+2 fok volt ma este.Én meg majd megsültem a hossźú dzsekimben.Reggel se lesz hideg.Öltözz úgy,ahogy nrked jó.Te tudod mennyire vagy fázós.
jan. 14. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
-2 az semmi ,-12 alatt már keményebb a szitu
jan. 14. 23:01
 5/8 anonim válasza:
100%
Szibériában akkor mi történne veled?
jan. 14. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Felveszek egy sapkát meg egy ujjatlan mellényt
jan. 15. 09:27
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 ezért sem megyek oda! :D
jan. 15. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Akit az anyukája egyedül elenged ügyet intézni, annak legyen már annyi sütnivalója, hogy tudja mit kell felvenni. Legkésőbb az ajtón kilépve 10 mp után.
jan. 15. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!