Úgy érzem idén már vége a mezítlábas szandálviselésnek. Vagy vannak akik úgy gondolják hogy elindulnak még így reggel?
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, nem vagyok fázós.
Igen, pár napot kibírok így, míg jobb idő lesz.
Zoknival még felveszem.
Nem, lefagyna a lábam.
29 szavazat
1/12 anonim válasza:
Én még a múlt héten úgy mentem mindenhova, a héten viszont már (tegnapig) vászoncipőt vettem, azt is mezítláb. Ma már edzőcipőt vettem zoknival, szandál már csak jövőre kerül elő ismét. (Remélem májusban már lehet majd venni.)
2/12 anonim válasza:
Nem. Napközben nagyon jó idő volt most néhány nap, de azért reggel meg késő délután már eléggé lehet érezni, hogy október van.
3/12 anonim válasza:
Nekem a szandál szezon már végetért.
A balerina cipőt harisnya zoknival talán még bevállalom 1-1 napsütéses nap, de már sajnos egyre inkább sportcipős/bokacsizmás idő lesz. :/
4/12 anonim válasza:
Holnap reggelre 5-6 fokot mondanak, délutánra pedig 10-12 fokot. Ha valakinek kényelmes szandálban.. :D
5/12 anonim válasza:
Én simán. Nem vagyok fázós meg jobban is mutat.
6/12 anonim válasza:
En ma abba jottem. Szoknya es szandal. Harisnya meg varhat a hidegebb idore
7/12 anonim válasza:
#6 Én dettó :D bár ebben a reggeli 2 fokban azért kicsit fázott a lábam a farmerszoknyában 😅
8/12 anonim válasza:
A vibram fivefingers minek számít?
9/12 anonim válasza:
Szandált hordok mezítláb, és mást is láttam még így.
Persze ilyenkor az emberek kb. 99.9%-a már inkább zárt cipőt hord.
10/12 anonim válasza:
Ma nem, de péntek fele 25 fok lesz és pont szabadnapos leszek, dél körül lesz programom, így lehet azt veszek majd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!