Mennyire gáz ha mezítlábas papucsban vagyok és ogre lábaim vannak lányként (kép)?
Pultosként dolgozom, és egy szűk cipőt hordtam pár napig, mára viszont a tegnap esti műszak utűn nagyon megfájdult a lábam (a képen ahol piros iszonyúan fáj ha hozzáérnek), és bár jegelem, szerintem estig nem lesz jobb. Szerintetek mennyire ciki, ha 42-es lábaimra, amikről nagyon jól tudom, hogy nagyon nem szépek, flip-flopot húzok és úgy dolgozok ma? A vásárlók véleménye nem zavar, de van egy kollégám, aki udvarol nekem, picit félek, hogy ő mit gondol majd (még nem látott mezítláb, nyilván nem véletlenül)
Ne èrdekeljen senki véleménye. Azt vegyél fel ami kényelmes neked.
Szűkebb cipőt pedig soha ne hordj. Egészségtelen a làbnak. Vehetsz fel csinosabb cipőket is, ami meretben jó és meg kényelmes is.
Magas is vagy amúgy?
Mert ha igen, akkor természetes hogy a làbad is nagyobb.:)
Szerint a nagylàbujjadra gondolt, valóban elég bütykösek. Ami amúgy örökletes deformítás.
Valóban oda kell rà figyelni, fontos hogy jó minőségú cipőt hordj, hogy ne legyen mèg bütykösebb.
Nekem szebb lábain vannak 41 éves férfiként és mégsem mutogatom őket.
Ha pedig így nézne ki nőként mint neked, inkább gumicsizmába dugnám el.
De mint tudjuk a nőknek minden oké, tehát semmi sem gáz amit csinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!