Mennyire gáz ha mezítlábas papucsban vagyok és ogre lábaim vannak lányként (kép)?
Pultosként dolgozom, és egy szűk cipőt hordtam pár napig, mára viszont a tegnap esti műszak utűn nagyon megfájdult a lábam (a képen ahol piros iszonyúan fáj ha hozzáérnek), és bár jegelem, szerintem estig nem lesz jobb. Szerintetek mennyire ciki, ha 42-es lábaimra, amikről nagyon jól tudom, hogy nagyon nem szépek, flip-flopot húzok és úgy dolgozok ma? A vásárlók véleménye nem zavar, de van egy kollégám, aki udvarol nekem, picit félek, hogy ő mit gondol majd (még nem látott mezítláb, nyilván nem véletlenül)
Jaj nehogy mar azert beposhadjon a labad nyaron is, mert valakinek nem tetszik a kislabujjad formaja...
Kit erdekel?
Nem tehetsz ellene semmit. Legyen apolt a labad, a kormod tiszta. Ne legyen rajta borkemenyedes, tyukszem, stb. De ezek alap dolgok. Ha ezeket betartod akkor tiszta lelkiismerettel sz*rhatod le masok velemenyet.
Hallod nehogy mar az elettelen gyakorisok velemenyere adj. Itt ne kerdezz ilyeneket, mivel a legtobbje rosszindulatu, besavanyidott ember. Ha vegigneznemnaz itteni valaszolokat, nem hiszem, hogy kozuluk egy is topp modell. Csak ezt te nem latod, igy tamadhatnak.
Es miert tamadnak be a labad miatt? Mert orulnek hogy addig sem az o hianyossagukat szidjak. Nekik ez okoz oromet.
Szoval nyugodtan hordj papucsot, ne olyat amirol kilog a labad, lelog a labujjad, de ez mindenkire igaz!!! De komolyan. Nincsen semmi baj a labaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!