Hogyan öltözzek fel h bejojjek másoknak?
Figyelt kérdés
Tetszeni akarok a suliban a fiúknak, de nem tudom mit csináljak.2024. febr. 21. 20:26
1/10 anonim válasza:
Ez kissé összetettebb, nem elég csak jól öltözni
2/10 anonim válasza:
Találd meg a stílusod, légy más minden nap. De az olozkodes önmagában semmi.
5/10 anonim válasza:
Találd meg a stílusod és azt ami jól áll neked.
6/10 anonim válasza:
Nem mindenkinek jön be, ha felül nincs semmi.
7/10 anonim válasza:
Szoknya + harisnya
Bőrnaci + csipkés felső.
Blúz + szoknya
Sima farmer + póló magassarkúval.
Sok lehetőség van, csak a szakadt farmert és a tornacipőt, kapucnis pulcsit kerüld.
A férfiaknak általában a csinosabnan öltözködő, igényes, különleges lányok jönnek be, és mostanában az utóbbiban semmi különleges nincs.
8/10 A kérdező kommentje:
Az lenne a célom, felfigyeljenek rám, irigykedjenek és h tetszek másoknak
2024. febr. 23. 15:12
9/10 anonim válasza:
Önbizalom! Ez az első szerintem!
Ha elégedett vagy magaddal és tetszel is magadnak, szerintem az a figyelem felkeltő.
Az öltözés meg legyen ízléses, de attól lehet vagány, egyedi, nőies. :)
Nézegess ötleteket erre, ha tanácstalan vagy.
Van egy ismerősöm, mi már más korosztály vagyunk de az a lényeg, hogy ő neki nagyon nagy önbizalma van és szépen is öltözik de nem kihívó, de neki olyan kisugárzása van, hogy mindegy mit vesz fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!