Hogy öltözzek csinosan kisgyerekes anyaként?
Nem sok időm van magamra, de szeretnék jól kinézni. Mióta van gyerekem kicsit elhagytam magam és nincs semmi energiám szetteken gondolkodni.
Ti mit hordtatok otthon kisgyerek mellett?
Tudnátok szett ötleteket mutatni?
Itthon főleg leggings/mackó + póló kombót hordtam eddig is. Nagyon nehéz esték után előfordul, hogy pizsomában maradok aznap.
Ha megyünk valahová kicsit elegánsabban, szövetnadrágban és egy szebb felsőben vagy blúzban vagyok.
Magassarkú csizmát szóltam hordani, ha jobb az idő inkább sportcipőt.
Mi az akadálya annak, hogy továbbra is az elegáns vonalat kövesd?
Vagy tulajdonképpen a hogyan öltözz része a kérdésednek milyen ruhadarabokra vonatkozik?
A szövetnadrág+ top/blúz teljesen jó.
Esetleg kipróbálhatod, hogy otthonra is felöltözöl rendesen, mintha elmennétek valahova. Én jobban érzem magam, ha fel vagyok öltözve. Próbáld ki, hátha neked is bejön. Ha nem, akkor maradjon a macinaci.
Arra mindig figyelj, hogy a kinyúlt, szakadt, kopott ruháknak a kukában van a helyük. A foltosnak/büfisnek meg a szennyestartóban.
Később, amikor már elkezdtek játszótérre meg mindenféle gyerekprogramokra járni, már nagyobb kihívás lesz praktikusan mégis csinosan felöltözni.
Nagyon szeretek elegánsan öltözni, de úgy érzem nem túl praktikus most. Szeretnék jól kinézni. Lehet most egy új irányba kellene elindulni ami praktikus és jól is néz ki.
Amitől nagyon félek, hogy a büfi foltok nem jönnek ki a blúzokból...
Szerintetek milyen ruhadarabok praktikusak és csinosak egyszerre?
Nagyon köszi az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!