Mit gondoltok akkor, ha megláttok egy babáját/kisgyerekét sétáltató anyukát magassarkúban?
Azért itt teszem föl a kérdést, mert a gyerekvállalás/nevelés témában az anyukák úgyis megvédik egymást, de nekem őszinte, semleges véleményekre van szükségem, esetleg olyanokéra, akik gyermektelenül, kívülállóként szemlélik a témát.
Tehát mi a véleményetek? Túlzás, vagy teljesen normális dolog, ha egy anyuka is csinos akar lenni még ha csak sétálni is viszi el a gyerekét? Vagy menjen inkább kényelmes, játszó ruhában?
A kérdésem azért fontos nekem, mert én a "kiöltözős" kategóriába tartozok, persze nem viszem túlzásba, de előfordul, hogy ilyen időben már előveszem a magas sarkú bokacsizmámat, ahhoz meg felveszek egy sztreccs nadrágot valami hosszított felsővel, csini kabáttal. Szóval nem csak a farmer pulcsival és lapos cipővel (persze néha ahhoz van hangulatom), hanem egy kicsit nőiesebb ruhák is előkerülnek. Hiszen csak ott állnának a szekrényben, és ha már vannak, miért ne hordhatnám? Viszont a környezetemben lévő anyukák inkább az utóbbi kategóriába tartoznak, és néha úgy érzem, hogy túlöltözöm őket.
sétáltató? ezek nem kutyák
amúgy meg miért ne mehetne magassarkúban? nem értem.
Attól, hogy valakinek kisgyereke van, már nem lehet csinos?
Öltözz csak fel szépen, ha neked úgy esik jó, és megteheted.
akik lepontozták a 2-es, 3-as és 6-os választ, azok szerint az a normális, hogyha egy nő szült, akkor legyen trampli?
egy kétgyermekes apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!