Ilyen magassarkúban hogy lehet járni? (képpel)
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elképzelni ebben hogy lehet járni.
Hiszen a sarkánál mekkora hely ki van hagyva... így ha lép egyet, nem billen hátrafele (a sarka felé)? :/
Szerintetek?
2012. szept. 29. 18:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem görnyedten kell hozzá járni, vagy nemtom.(valószínűleg ezért ilyen ritka az ilyen cipő)
2/10 anonim válasza:
lábujjhegyen jár benne max.hehe
4/10 anonim válasza:
egyik lábát előre, aztán jön a másik.tudod bal jobb bal....és igy tovább, minta egy átlagos magassarkú lenne. amúgy elég ocsmány..
5/10 anonim válasza:
Az aki tud járni egy 20cm az ilyenbe is tud, de am úgy van kialakítva hogy ha úgy lépünk benne mint egy rendes magassarkúban nem esünk el tapasztalat
6/10 A kérdező kommentje:
Elég gyakran hordok 14 cm-s platform sarkakat. De erről nem tudom elképzelni, hogy egy nő ne esne az első lépésnél orra benne! :)
2012. okt. 1. 17:05
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem azért ritka, mert nemhéz benne járni, hanem mert hihetetlenül ocsmány. :D (Szerintem.)
9/10 anonim válasza:
nekem is ilyen cipőm van de feketébe.Egyébként hátul van súly ami megtart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!