Valaki eltudná nekem magyarázni részletesen, hogy hogyan kell magassarkúban járni? Vagy ez csak gyakorlás kérdése?
Gyakorolj sokat! Gyakorlás teszi a mestert, aztán neked is úgy fog menni mint a barátnőidnek. Meg először kis sarkuban tanulj meg járni és úgy növeld a magasságot. Amúgy a barátnőid nem normálisak. Az már nagyon nem egészséges akkor is ha csak néha néha van rajtuk. 10cm fölött mondják egészségtelenek, szerintem tök mindegy hány cm ha mindig az van az ember lábán. Fiú vagyok, és félre ne érts nem vagyok ellene, mert nekem például nagyon tetszik a magassarkú, igen nőiesnek találom, de nem kell az mindig.
Ja és egyenes legyen a hátad, fel tehetsz könyvet a fejedre is, ha úgy tudsz menni, hogy nem esik le, szuper. És a lépcsőzésről se feledkezz majd meg.
Igen. Mondjuk mikor gyakoroltam jobban ment.
Egyébként nem barátnőim, csak ismerősök :)) Amúgy pl. sulira mindennap azt felvenni szerintem is gázos már.
Egyébként elég keskeny a talpam, és szerintem ez lehet a probléma. Hosszra jó, de nem illeszkedik benne teljesen a talpam. Volt egy szandálom, amibe már jobban illeszkedett - bár az telitalpú volt, így ezért is-, de nagyon kényelmes. Csak olyan 10-12óra után kezdett el fájni benne a lábam :D (ballagás)
Értem mire gondolsz, én ha olyat látok mindig kiakadok :D
Így belegondolva tényleg nem vagyunk annyira a gáz kategória, csak nem bírja sokáig a lábam. Egyébként én is ezt a technikát szoktam alkalmazni kb.:D
Értem mire célzol.:D
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!