Másnak is remeg a lába magassarkúban? Mit lehet tenni?
Van egy magassarkú bokacsizmám,kb 8 cm-s sarka van és néha megremeg a lábam és meginog a cipő is.Még csak 2x voltam benne,lehet hogy még nem szoktam meg?
Illetve hogyan lehet magassarkúban lépcsőzni?Mert mikor felfele megyek muszáj kapaszkodnom barátnőmbe mert attól félek hogy horra esek xD
a magassarkú ezzel jár.:)
nekem van jó pár, mert imádom őket, de még mindig nehézkes a járás. Otthon járkálj benne, úgy megszokod. A lépcsőzés szerintem magassarkúban mindenkinek úgy megy hogy megfogja a korlátot vagy mit, vagy éppen valakire támaszkodik. De megnyugtatlak, MINDENKINEK remeg a lába a magassarkúba, ha nagyon nem is, kicsit mindenképp.:)
Hát első, kivétel erősití a "szabályod", de nekem egyáltalán nem remeg magassarkúban a lábam. Sőt futok is benne, ha kell, lépcsőnél sem kell korlát. :)
Szoktasd hozzá magad !:)
Csak tudnám miért hordasz ilyesmit ha remeg benne a lábad és lépcsőn sem tudsz menni csak kapaszkodva? Ha ez így van akkor nyilvánvaló hogy normálisan járni sem tudsz benne. Nevetségessé teszed magad magassarkúban. Nincs erőd és megfelelő tartásod hozzá.
Aki tudja hordani annak kényelmes első felvételnél is, nem remeg a lába és akár fel-le szalad a lépcsőn kapaszkodás nélkül is. Ha ez nálad nem így van akkor inkább ne hordd. Nem neked való. Gondolom tizenéves gyerek vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!