Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi értelme annak, hogy néhány...

Mi értelme annak, hogy néhány nő szexi bugyit vesz fel átlagos hétköznapokra is?

Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 06:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

A számok nem hazudnak, több az elhízott férfi.

Amúgy ki bántott téged? Miért vagy ilyen ideges?

júl. 17. 10:21
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi köze van az elhízott férfiak-nök arányában ahhoz, hogy sok nö hord szép fehérnemüt, mert az tetszik neki, és nem azért, mert esetleg valakire izgatóan hat, illetve bárki viselhet szexi fehérnemüt, egy 30 kilós extrém sovány nö is, meg egy 130 kilós rettentö elhízott, csak az számít, hogy mi az, amiben az illetö jól érzi magát.

Egy csomó férfi annyira egycstornás, hogy nem tudja elképzelni, a fehérnemünek nem kell célja lenni, föleg nem az, hogy egy férfire hogy hat.

júl. 17. 11:32
 23/23 anonim ***** válasza:
34%
Az mitől idegesség ha leírom a tényeket? Nem vagyok ideges, nekem nincs bajom a kövér férfiakkal. Csak mivel a 16-os jött a túlsúlyos nőkkel, gondoltam szólok.
júl. 17. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!