Mi értelme annak, hogy néhány nő szexi bugyit vesz fel átlagos hétköznapokra is?
Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 06:04
1/23 anonim válasza:
Nem kell mindenben értelmet keresned. Keresd abban, hogy korán reggel az az első gondolatod, más mit hord a ruhája alatt, miközben az ő dolga.
2/23 hosszúhajú válasza:
hadd kérdezzen má. erre való a gyakori.
én sem értem. azt mondják maga az érzet miatt. hát, én egy érzet miatt nem fogok egész nap feszengeni. ..meg aztán szexi vagyok én másban is, nem a bugyim dönti el hanem az összkép.
3/23 anonim válasza:
Én mindig azt hirdik, mert úgy érzem jól magam.
Azt meg nem értem, miért kellene egy szexi fehérnemü miatt feszengeni, olyat kell venni, ami nem csak szexi de kényelmes is,
4/23 anonim válasza:
Nekem minden bugyim szép,csipke,tüll,kivéve az itthoni bugyijaimat,de azoknak a fele pedig az,amit már nem veszek fel,ha megyek valahova,de itthonra jó.
Mert azok tetszenek,szépek.Nem kényelmetlenek,magyar márka vagy Intimissimi.
5/23 anonim válasza:
Nekik úgy tetszik, ez pont elég ok.
6/23 anonim válasza:
Majd te fogod eldönteni hogy más mire gondolhat?
8/23 anonim válasza:
Micsoda logika... Semmi értelme de ahhoz van kedvük igaz? Nyilván hanta
9/23 anonim válasza:
Nekem is minden bugyim szép. Nem nagyisak. Brazil fazont szeretem, nem túl kicsi, nem túl nagy. Méretem sem nagy. Úgyhogy szexi rajtam mindegyik. Nem hordhatatlan csicsás láncos, giccses darabok, de nem is olyan nagyibugyi.
10/23 anonim válasza:
Mert az van a fiókban tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!