Van értelme meghírdetni egy használt, bőr acélbetétes bakancsot?
Figyelt kérdés
Vannak rajta kisebb karcolások és egy új talpbetét és fűző is kell bele. A sarkán is van kopás. Kipofozandó de hordható állapotban van.
Szerintetek van aki így megvenné?
2023. jún. 7. 08:58
1/8 anonim válasza:
Így szerintem nincs. Pofozd ki te másnem.
2/8 A kérdező kommentje:
Kitisztítottam, fertőtlenítettem de költeni nem akarok rá mert én már nem hordom.
2023. jún. 7. 09:09
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha amúgy kidobnád, akkor megpróbálhatod előtte eladni. Hátha van aki megvenné, szerintem ezt meg kell próbálni. Csak őszintén írj le mindent vele kapcsolatban, az összes hibáját.
5/8 anonim válasza:
Hát ha költeni kell rá, macera van vele, mert annyira használt, akkor másnak se igazán éri meg.
Ajándékozd el, de pénzt ebből már ne várj.
6/8 A kérdező kommentje:
Talpbetétet meg fűzőt biztos kell bele venni, olyan 3-5 ezerért gondoltam feltölteni csak hogy megérje ezzel vacakolni, mert azért mégis csak egy masszív, jó minőségű darab.
2023. jún. 7. 13:30
7/8 A kérdező kommentje:
Annak se vagyok ellene hogy elajándékozzam valakinek, de gondolom a családsegítő nem tudna vele mit kezdeni :D A kukába nem rakom akkor inkább porosodjon és majd örülök neki a zombi apokalipszis alatt.
Ha nem kel el, ingyen meghírdetem valahol, gardrobcsere vagy hol érdemes?
2023. jún. 7. 13:33
8/8 anonim válasza:
Én simán bevittem a heavy duty acélbetetes bakancsot a baptista szeretetszolgálathoz. Pedig még bőven hordható állapotban volt, csak költöztem. Én is azt ajánlom ajándékozd el. Hátha rátalál egy rászoruló rocker lélek aki örülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!