A PUMP alsógatyának mi a jelentése, értelme?
Sok helyen főleg angol nyelvű fordumokban olvasom, hogy nagyon szeretik valamiért. Különleges azt mondják. Viszont nem magyarázzák el, ha kérdezem. Azt mondják próbáld ki. Annyit sikerült megtudni, hogy a PUMP egy stílus, típus. Olyan alsónadrágok már amelyik eredeti amiknek van egy külön odu a pénisznek, így az elkülönül a herétől. Nem tudom miért. [link] [link]
Most a PUMP jelentése, annyi hogy pumpál. Vajon mit jelenthet ez? Pumpálja a férfiasságot? Most nem az a lényeg, ha igaz amit mondanak, hogy nagynak látszódjon, hiszen arra valamit bele lehet tenni vagy beletettek volna. valami más lehet emögött? Miért kell ennek külön nevet adni?
Kínából rendeltem hasonló alsógatyát. Nem ezt a márkát, de annál volt elöl belül ilyen zseb. Nem kifejezetten ezért vettem. Sőt, eddig nem is tudtam, hogy mire való. :O Azt hittem, csak a dupla anyag miatt ilyen, mint más alsóknál. Eszembe nem jutott, hogy oda be kellene dugni a péniszt.
De ha ez valóban arra való, nekem nem lenne túl komfortos. Minden pisálás után újra vissza kellene oda tuszkolni?! Elég körülményes lehet...
Mi az előnye hogy be van dugva egy ilyen külön zsebbe a pénisz? Én nem igazán értem. Na meg nadrág alatt ki a fene látja, hogy külön van-e csomagolva, vagy nem? Alsógatyában ritkán szoktam nyilvános helyen, mások előtt flangálni.
Nem tudom... gatya, mondjuk egy vastagabb anyagú farmer, nem az a vékony rádtapadós alatt szerintem annyira az sem látszik. Vagy ha annyira ez számít, akkor akár ki is lehet tömni a kis zsebet egy zoknival, hogy mindenki lássa, mekkora van! :D
Aki csak a farkam mérete miatt tapad rám, az egyéjszakásnak jó, de barátnőnek nem nevezném. Bár ott is azonnali a labukás ha leveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!