Mi értelme annak, amikor egyesek a kabátot melegítik a sállal?
2023. jan. 28. 12:48
2/10 A kérdező kommentje:
Én az értelmét kérdeztem.
A bikini is csini, még januárban is.
2023. jan. 28. 13:20
4/10 anonim válasza:
Te csináltad róla a képet? Lesifotós vagy?
5/10 anonim válasza:
Csupán esztétikai értéke van. De értelme nincs.
6/10 anonim válasza:
Ettől én is falra mászom. Meg a hajba tűzőtt napszemüvegtől hajpántként. (Nem a feltolt napszemüveg ami spontán hatású)
7/10 anonim válasza:
Nem a kabátot melegíti, a nyaka köré van csavarva. Valószínűleg eláll a kabát nyak része és befúj a hideg levegő, ha nincs rajta sál. A sállal pedig a nyakához tudja szorítani, így nem fázik. Ennyi. De nem lenne olyan nehéz ezt kitalálni, ha kettőnél több agysejttel rendelkeznél. Dolgozz magadon, kérlek!
8/10 A kérdező kommentje:
7.
Eláll az a gallér továbbra is, ha rendesen megnézed. Úgyhogy te dolgozz magadon.
2023. jan. 28. 21:36
9/10 anonim válasza:
A kabattal meg a pulcsit melegiti 😅 ilyen hulyeseget
10/10 anonim válasza:
Nem sok. Esetleg a gallér körüli területen egy kicsit még rosszabb lesz a hővezetés, de egy rendes kabát esetén határozottan minek van. Leginkább dísz.
Esetleg arra jó még, hogy ha fázik a nyaka, akkor kéznél lesz, csak át kell rakni a galléron belülre, nem kell előtúrni táskából, meg ilyesmi. Melege van kiszedi, fázik, visszarakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!