Az ennyire hosszú szoknyának mi értelme van?
Szoknyát gondolom azért vesz fel valaki, mert nadrágban melege lenne pl. nyáron. De akkor nem lenne praktikusabb a rövidebb szoknya? Hiszen egy ilyen hosszúban ugyanúgy melege lenne kánikulában szerintem. Ráadásul kényelmetlen is, nagyon könnyű elesni benne, ha rosszul lép az illető. Ez egy miniszoknyában sokkal kisebb eséllyel történik meg. Miért választják akkor mégis sokan ezt a szoknyatípust a praktikusabb, kényelmesebb mini helyett?
https://www.youtube.com/watch?v=GrrTWuhjkSM&feature=youtu.be
Te fiú vagy?
Ez butaság. Nagyon is kényelmes, szellős a félhosszú szoknya. Elegáns is, csinos is.
Sokkal szexibb, mint amikor a miniből kilátszik a nő seggepartja.
Sőt, a bokáig érő, szép szabásvonalú ki is emeli a csinos nő alakjának az előnyeit.
Én ilyeneket hordok nyáron (sőt még hosszabbakat is) és abszolút nincs melegem benne.
A miniszoknyát nem szeretem, túl sokat mutat. Azért minimum térdig érjen a szoknya.
23/L
Én mindenféle szoknyát szeretek egy lányokon. Amikor miniszoknyát hordanak imádom. A még a linkeltnél hosszabb szoknyákat pedig kifejezetten szexinek és nőiesnek találom.
36F
1) akinek összeér a combja, annak kell alá veni kisnadrágot hogy ne legyennirtózatos fájdalmakban minden léoésnél. Az ennél rövidebb alól kilászhat
2) lehet nekee nem tetszik, de sokaknak, pl nekem tetszik, szép
3) a mini vagy rövidebb szoknya sokszor felcsúszhat és semmiképp sem akarnám hogy kilátsszon valamim
4) hosszú lábú lányoknak ez jó, mert rövidíti a lábakat, arányosabb lesz a test
5) ameddig nem testhezálló, addig pont ugyanolyan érzés mint egy miniszoknya. Tehát mmérzetre mintha bugyiban lennél. De pl egy testhezálló térd fölé érőben jobban melegem van mint egy bokáig érő ilyenben
6) takarja a térdet ani sokaknak a munkahelyen vagy vallási okból fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!