Ferfiak miert nem hordhatnak nejlon harisnyat rövidnadrággal? En pl nagyon szivesen viselném kicsit hüvösebb idöbe terdnadraggal egy fekete vekiny harisnyat!!irigylem a hölgyeket!
Neeeem!
Nekem semmi kedvem ahhoz, hogy jól körberöhögjönek,a francnak van kedve leégetni magát! Ezt hiába kenegetném naptejjel,nagy leégés lenne! Különben is a nejlonharisnya a nőknek sokkal jobban áll,én fel nem venném semmi pénzért!Ahhoz borotválni kellene a lábamat, de annak meg nem vagyok a híve!
De te kedves kérdező, hordhad csak nyugodtan a harisnyanadrágot rövidgatyóval! Törvény nem tiltja ugyan,de lehet,hogy pár járókelőnek szerezni fogsz néhány kellemes percet!
#21 Irigyellek, hogy te csak olyan férfiakkal találkozol, akiket nem lehet kinevetni vagy undinak nézni!
És azért is, hogy neked bármilyen nőn jól néz ki a nylonharisnya, gondolom neked a nyugdíjas asszonyokon és a papucsban lófráló cigit zabáló cigánynőkön tetszik legjobban a nylonharisnya? 😀
Ha szereted a nejlonharisnyát rövidnadrággal, de nappal nem mered bevállalni utcára, akkor hordjad sötétben. Én is rendszeresen így csinálom, este rövidnadrággal fekete harisnyában simán elmegyek sétálni, biciklizni. Nappal én sem megyek így, de este tök jó így.
Milyen nejlonharisnyákat hordasz? Hány deneseket?
Amúgy létezik férfi nejlonharisnya is, van olyan gyártó amelyik férfit is gyárt, de ránézésre ugyanolyan mint a női, csak sokkal drágábban. Szóval én is nőit hordok inkább. De ez inkább uniszex ruhadarab, mert semmilyen jellegzetes nincs rajta ami bármelyik nemre jellemző lenne.
A lábam én is szőrtelenítem, harisnyához ez alap, meg eleve sokkal jobb érzés szőrtelen lábra felvenni.
#25 Ha te is harisnya mániás pasi vagy és uniszexnek tartod, és este felveszed, akkor nem értem nappal miért nem?
Manapság tényleg ez már nem ciki, megvető, 20 évvel ezelőtt még inkább furcsán nézték volna.
És tényleg vannak akiknek nagyon tetszik, nőknek is, hogy a sima szörtelen lábaikra feszül a nylonharisnya, én is imádom 😊. Akkor miért ne lehetne hordani bárkinek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!