Ferfiak miert nem hordhatnak nejlon harisnyat rövidnadrággal? En pl nagyon szivesen viselném kicsit hüvösebb idöbe terdnadraggal egy fekete vekiny harisnyat!!irigylem a hölgyeket!
#8 Én azt tapasztalom, hogy a nők 98% nem ért a nylonharisnyákhoz, ezért tartják kényelmetlennek és egy undok dolognak.
De aki tapasztalt és tudja milyen harisnya jó, azok mint én is szívesen hordjuk 😊
Én azt tapasztalom, hogy csak a fétisesek szeretik.
Áz pedig, hogy nem melegít ahogy az 5.8.írja éppen ellenkező felfogás van róla, tapasztalatból írom, hogy szinte nincs olyan hét, hogy ne kérdezné meg vki, hogy nincs e melegem benne 😉.
Mindig elmondom, hogy nincs és én nyáron vékony 15den fajtát hordok,ami nyáron még 30fog alatt ideális, ahogy a 8-10denes nyári harisnyák.
De persze aki 15 fokban is izzad mint egy ló,az szinte félmeztelenül öltözik és nem tudja elhinni, hogy másnak más jelent a meleg és más ruhákban van melege...
Mondjuk nekem a tegnapi és mai hűvös,széles időben már inkább 40denes nylonharisnyát vennék fel,de nincs nekem új,és azokat most nem árulják,mert azok ősszel és télen jók és igenis jók a hidegben.
#12 Aláírom, hogy vannak akiknek fétis, akár pasi,de nők között is van ám nem is kevés akinek fétis a nylonharisnya...
De ez olyan, mint a bármilyen ruha imádat, az, hogy vki nagyon szeret X/y ruhadarabot, folyton azt hordja, lehet fétis,de szimpla rajongás.
#15 Az, hogy neked mi a praktikus és komfortos az egy dolog, de másnak nem feltétlen ugyanaz jelenti a komfortot és a praktikust 😉.
Tudod van mondás, hogy 'nem vagyunk egyformák', 'kinek mi jön be' 'ne màssal foglalkozz, hanem magaddal'.
Fétise tuti van,mert számos ilyen kérdést ír valószínű ugyanaz,de ez ellen addig nem is lehet tenni,míg nem lesz divat pasikon a harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!