Lidlben sportmelltartót szeretnék visszavinni, mert szorít. Alsóneműt elvileg nem vesznek vissza, de van remény hogy mégis sikerül?
Figyelt kérdés
Előfordult valakivel hogy visszavettek ilyesmit? Bugyit azt értem hogy nem akarnak, de ezt csak felpróbáltam és rajt a cédula, doboza is sértetlen. Blokk van.jún. 24. 10:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg visszavinni, maximum nem sikerül! De én arra tippelek hogy nem veszik vissza de próbáld meg.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem sok esélyed van...
S tanuld meg egy egész életre, ilyen szar helyeken sosem veszünk ruházatot!
3/4 anonim válasza:
Ha sikerult erintetelnre visszacsomagolnod es azt hazudodnh nem bontottad ki akkor talan
4/4 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit szintén érdekel, és erre jár:
Szó nélkül visszavették, nem firtatták hogy alsónemű 🙂
júl. 5. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!