Hol tudnék csípőnadrágot venni, vagy legalábbis köldök alatti vonalút? Van rá remény, hogy megint lesz bőven a boltokban?
Végre valaki!! :D Körülöttem mindenki rajong ezért a magas derékvonalért, pedig szerintem csak a modellalkatúaknak áll jól... de hát nekik mi nem?
De gondolom ez is kimegy majd a divatból, és tíz év múlva csak mosolyognak rajta.
Nekem széles a csípőm, magas sem vagyok, és én csak olyan ruhákat hordok,ami előnyös ez a fazon meg abszolút nem...
Amiket én hordok,az H and M-es Super skinny regular jeans+Sinsay Regular fit farmer ezek egész jók szerintem :)
De én is alig várom,hogy végre visszajöjjön a csípőgatya, csak ne az nagyon trapéz(bár akkoriban szerettem,csak már elszoktam tőle:D )
Én is ilyesmi nadrágokat szeretek. :)
A nagyon trapézt imádtam kamaszként, de manapság már eléggé értetlenkedek rajta. :D Egyrészt folyton felszívta a pocsolyákat, lejártuk az alját, meg leffegett az a bő anyag alul. :D Meg hát torzítja az alakot az is. Az ember ahogy idősödik, megtalálja azt a fazont, ami neki a legelőnyösebb, és a szélsőséges darabok ritkán azok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!