Hol lehet Budapesten még csípőnadrágot venni? És most nem a köldök alatt 2 centire végződőre gondolok mert az nem csípő hiába írják rá a nadrágra, hogy "low waist".
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Elkesetedett vagyok én is, ezektől a derék nadrágoktól mindig is kirázott a hideg. Én is évek óta turkálókba járok nadrágot venni. Ritkán ki lehet fogni egy-kettőt. De tényleg nagy macera.
Én is olvastam, hogy visszajön a divatba, de ennek semmi jelét nem látom, míg trapéz nadrágot már megint lehet kapni...
köszi a választ mindenkinek még az első haszontalannak is :D
voltam hádában, egyet sikerült venni :(
plusz vettem egy félcsípőt is, nem volt drága, max nem hordom ha nem tudok megbarátkozni vele. egész jóban lettünk, még neki is köldök alatt van a gombja, csak nem annyira mint az eddigi kedvenc nadrágjaimnak.továbbra is várom vissza a csípőnadrág divatot, bár úgylátom visszatértünk anyáink divatjához, mert jön újra a trapéz plusz tüdő kompozíció ahogy elnézem. de szerintem nem lesz hosszú életű, mióta élek 3szor volt divatban úgyhogy ezzel már nem tudnak újat mutatni sokaknak, a csípő viszont csak egyszer ha jól emlékszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!