Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tollkabát kérdés, van még remény?

Tollkabát kérdés, van még remény?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem akciósan egy márkás tollkabátot, de koszos volt, úgyhogy kimostam. Még szárad benne a toll, már szét huzogattam, viszont irtó büdös, és az állaga sem olyan mint kéne, enyhén lelapult. Van még remény hogy visszanyeri az eredeti formáját, és a szag is eltűnik?
2010. dec. 20. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
akaszd ki és várj..remény az van
2010. dec. 21. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Folyamatosan rázogasd,ne hagyd megszáradni lógva!!!Tavaly vettem 80ezerért a gas-ba én is egy tollkabit,kimostam a sírógörcs kerülgetett,és kb 10percenként rázogattam,és vissza is nyerte önmagát.Bár az enyém nem volt büdös,nem tudom milyen márkát vettél de akkor valami gagyi toll van benne,az enyémbe lúdtoll van.
2010. dec. 21. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem oszlik szét benne a toll, akkor tedd be még 1X a mosógépbe, és tegyél mellé a dobba 2-3 teniszlabdát. Ezek mosás közben elegyengetik benne a tollat. Nekem is volt tollkabátom, az üzletben mondták ezt a módszert + a kabát cimkéjére is rá volt írva.
2010. dec. 21. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Retro-ban vettem, nem tudom milyen toll van benne sajna. Ilyen pickike fehér volt egy db ami kijött belőle. Akkor a bűz elmúlik? Vagy mégegyszer mossam ki? Áhh megőrülök már tőle. 2 napja szárad, folyamatosan szedegetem szét a tollakat,rázogatom, hajszárítózom, de még most sem teljesen száraz a toll belül, mert amikor szétszedem a csomókat érzem hogy még nedves. Szörnyen büdös :(

A teniszlabdát már én is olvastam , de sajna nem volt itthon hirtelen. Mossam ki megint? Vagy várjak amég megszárad rendesen?

2010. dec. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!