Tollkabát kérdés, van még remény?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem akciósan egy márkás tollkabátot, de koszos volt, úgyhogy kimostam. Még szárad benne a toll, már szét huzogattam, viszont irtó büdös, és az állaga sem olyan mint kéne, enyhén lelapult. Van még remény hogy visszanyeri az eredeti formáját, és a szag is eltűnik?2010. dec. 20. 23:33
1/4 anonim válasza:
akaszd ki és várj..remény az van
2/4 anonim válasza:
Folyamatosan rázogasd,ne hagyd megszáradni lógva!!!Tavaly vettem 80ezerért a gas-ba én is egy tollkabit,kimostam a sírógörcs kerülgetett,és kb 10percenként rázogattam,és vissza is nyerte önmagát.Bár az enyém nem volt büdös,nem tudom milyen márkát vettél de akkor valami gagyi toll van benne,az enyémbe lúdtoll van.
3/4 anonim válasza:
Ha nem oszlik szét benne a toll, akkor tedd be még 1X a mosógépbe, és tegyél mellé a dobba 2-3 teniszlabdát. Ezek mosás közben elegyengetik benne a tollat. Nekem is volt tollkabátom, az üzletben mondták ezt a módszert + a kabát cimkéjére is rá volt írva.
4/4 A kérdező kommentje:
Retro-ban vettem, nem tudom milyen toll van benne sajna. Ilyen pickike fehér volt egy db ami kijött belőle. Akkor a bűz elmúlik? Vagy mégegyszer mossam ki? Áhh megőrülök már tőle. 2 napja szárad, folyamatosan szedegetem szét a tollakat,rázogatom, hajszárítózom, de még most sem teljesen száraz a toll belül, mert amikor szétszedem a csomókat érzem hogy még nedves. Szörnyen büdös :(
A teniszlabdát már én is olvastam , de sajna nem volt itthon hirtelen. Mossam ki megint? Vagy várjak amég megszárad rendesen?
2010. dec. 21. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!