Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fodrászok! Fekete hajból...

Fodrászok! Fekete hajból tényleg nem lehet szőkét csinálni? Vagy ha lehet is, akkor száraz, töredezett és sárga lesz?! Nagyon szeretném vissza kapni a szőke hajam, hülye voltam hogy be festettem. Van remény? Így is elég töredezett a hajam.

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 10:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Eddig mindenhonnan csak visszautasítást kaptam és azt hogy feketéből sosem lesz szőke.
2022. márc. 7. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne? Keress normális fodrászt.

Még az eredeti feketéböl is lehet, nemhogy nálad a szökére ráfestett feketéböl.

Persze az benne van, hogy töredezni fog, mert a vegyszerek minden hajnak ártanak, de nem azért, mert feketére van festve, hanem mert ki kell szökíteni.

Egyébként sokkal kevésbé árt, ha fokozatosan fested egyre világosabbra, akkor nem kell extra szökíteni, és mire lenö, elérheted az eredeti sínhez közeli állapotot.

2022. márc. 7. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
* színhez - elnézést!
2022. márc. 7. 10:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak eddig nem találtam rendes fodrászt mert legutobb is vissza utasítottak azzal hogy nem vállalják mert sárga lesz es ke fog törni . :(
2022. márc. 7. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
A melanin eloxidálásához használt hidrogén-peroxid mindent roncsol és a roncsolási folyamatot nemigen lehet adott időben leállítani.
2022. márc. 7. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: a kérdezö EREDETI hajszine szöke, NEM fekete, azaz NEM KELL a melanint roncsolni!
2022. márc. 7. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma több állítólag “jó” fodrásznak írtam hogy elvállalna-e de egyik sem.. pedig már 5 centis szőke lenövésem van
2022. márc. 7. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!