Lányok!! Ki, miért kezdett magas derekú nadrágokat hordani??
Mi vett rá titeket, hogy hordjátok??
Miért van az, hogy egyszer csak hirtelen minden nő a 80-as évek nagyi korába visszatért??
Bordákig húzott nadrágokat látok mindenkin..
Öreganyám minden nap búgja az agyam, hogy jó lenne ha már én is felnőnék és rendesen hordanám a gatyáimat úgy mint egy tisztes nő..
Végül mire jutottunk?? — nem lehet kapni csípő nadrágot szinte már sehol és kénytelen vagyok ezeket a szarokat hordani a tüdőmig felhúzva..
Mama meg örül a markàba, hogy milyen jól áll
Nekem kényelmetlen , szokatlan, furcsa és utálatos
Aki a semmiből kezdte felhúzva hordani az mennyi idő alatt szokott hozzá?? Ja és meddig húzzátok fel magatokon?? Köldök fölött ?
Olyan magas derekú nadrágot még sosem láttam, aminek a dereka köldök fölé ért volna. Oké, én magas vagyok, de szerintem ahhoz extrém kicsinek kell lenni.
És azért kezdtem el ilyesmit hordani, mert az alkatomhoz képest nagy a hasam, ami a csípőgatyából pont kibuggyanna, ez viszont egyben tartja.
Én például szerintem egész tinikoromban azt hordtam/hordok, most vagyok 19.
Hogy miért?
Számomra ez sokkal kényelmesebb, homokóra alakom van, ezt szépen kiemeli. (Ezek a nadrágok skinny-k, tehát nem a mom jeans és társai).
Másrészt nincs kint a derekam, a szép blúzokat bele lehet húzni, sokkal ízlésesebben néz ki. Azt sem szeretem ha teljesen kivan a hasam, ha akár crop topot veszel fel ilyen nadrággal az is azért jobb, legalábbis nekem jobban tetszik. Meddig húzom fel? Hát ameddig ér. :D
Soha nem ért a "tüdőmig", kb a köldökömet még eltakarja és ennyi.
Én meg soha nem szerettem a csípőnadrágokat, egyéni preferencia.
Szerintem meg betűrve olyan mint mikor anyu öltözteti az ovis gyereket 😅
Mondjuk nyilván függ attól hogy milyen nadrág és milyen felső, én farmer + póló kombót hordok, más mint egy elegáns szett blúzzal.
1.
Hát akkor te nem sokat láttál. Nem mellesleg attól még nagy marad a hasad, hogy elrejted.
Egyesek egyébként itt mindig úgy adják elő, mintha csak és kizárólag csípőgatya meg tüdőgatya létezne, a kettő között a normális meg nem.
Amúgy borzasztó hülyén néz ki, rövidnadrágként különösen. Konkrétan nem a csaj lábán van, hanem a törzsén, ez akkor látszik legjobban mikor leülnek benne, a csaj combja ugyan vízszintes, de az egész gatya mégis függőleges. Szóljon már nekik valaki, hogy a nadrág attól nadrág, hogy a lábon hordják :)
Ami meg a teljes katasztrófa, a bikinialsó tüdőgatya verzióban. Ez már annyira úgy néz ki, mint egy nagyobb fajta pelenka, hogy ezt már hálisten kevesen vállalják be.
Kedvencem még a legalább melegíti a derekam magyarázat, bár így nyáron erről szemérmesen hallgatnak...
én hasonló okból kifolyólag kezdtem hordani őket..nálunk anyám búgta szét a fejünket otthon, nagyon háklis volt érte ha ki volt a derekunk..egyszer húgom haza állított seggig érő farmerba meg kilógó tangába anyám olyan pofont adott neki össze csuklott..
Akkor lettünk le tiltva és szigorúan minden nadrágot fel kellett nyakig húzni..
Szóval kérdésedre a válasz:
egész nap hordani kell..otthon is..akár éjjel is olyan alsoba aludni 0-24 be..
így egy-két hét alatt úgy meg szokod, hogy soha nem hordasz mást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!