Lányok!! Ki, miért kezdett magas derekú nadrágokat hordani??
Mi vett rá titeket, hogy hordjátok??
Miért van az, hogy egyszer csak hirtelen minden nő a 80-as évek nagyi korába visszatért??
Bordákig húzott nadrágokat látok mindenkin..
Öreganyám minden nap búgja az agyam, hogy jó lenne ha már én is felnőnék és rendesen hordanám a gatyáimat úgy mint egy tisztes nő..
Végül mire jutottunk?? — nem lehet kapni csípő nadrágot szinte már sehol és kénytelen vagyok ezeket a szarokat hordani a tüdőmig felhúzva..
Mama meg örül a markàba, hogy milyen jól áll
Nekem kényelmetlen , szokatlan, furcsa és utálatos
Aki a semmiből kezdte felhúzva hordani az mennyi idő alatt szokott hozzá?? Ja és meddig húzzátok fel magatokon?? Köldök fölött ?
egyrészt mert egy tisztességes nő igenis nem magát mutogatva hívja fel magára a figyelmet.. tini lányok teszik ki mindenüket had nézze bárki..otthonról így elengedik őket..régen nem volt így megláttak ilyen ruhába olyan pofont kaptál a másikat a fal adta…
Egyébként meg a derék kényes rész egy nőnek..nagyon hamar fel fázik és takarni kell
12.
Ezt én értem, de mindezt meg lehet oldani a felsőruházattal is.
persze ebben igazad van, de egy csípő farmert ami épp, hogy csak felér addig, hogy ne villanjon semmi nehéz úgy megtartani még övvel is, hogy nem csúszkál..le hajolásnál és le ülésnél azonnal ki villan a fenék és benne a bugyi..folyamatosan igazgatni kell meg húzkodni emiatt..
a felső ruházattal is megoldható persze..pl húgom nem a nadrágot húzkodja fel hanem a pólókat pulcsikat le..csípő nadrágba nem lehet be tűrni semmit mert vagy nem elég hosszú a felső vagy mozgásnál kicsúszik belőle..és máris kint van a has..nem beszélve arról, hogy minden felsője ki van nyúlva
én nem azt mondom elsősorban, hogy a magas derekú nadrágok a jók..
inkább azt mondom, hogy a csípő nadrágok rosszak..
viszont ha valaki ragaszkodik hozzá egy harisnya alá megoldja a derék el takarását..
lehet amúgy én vagyok maradi, meg picit régebb óta közép korú nő :) minket még így neveltek és ezt már nem tudják ki venni belőlünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!