Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nőiesebb,...

Hogyan legyek nőiesebb, csinosabb?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az lenne az igazi, ha egy képet tennék ki magamról, de nem akarom, hogy felismerjenek.

Szeretnék kicsit nőiesebb, feltűnőbb lenni, mert eléggé szürke vagyok. Nem nézek ki rosszul, az alap talán nem rossz, de nem tudom merre induljak.

Sminkelni se szoktam, de azt is szeretnék.

Az arcom talán nem annyira szép, inkább csak vannak szép részei. Négyszögletes arcformám van, nincs íves, hegyes állvonalak, és az ajkam is inkább vékonyabb. Ez a része annyira nem szép az arcomnak. Viszont szép szemöldököm és szép szemem van. A szemem kék, napfényben nagyon élénk a színe és a formája sem csúnya. Azt sokan dicsérik. Szemsmink lenne számomra a legideálisabb szerintem, de a spirálon kívül még nem jutottam semerre. Nem tudom mi állna jól. A feketét (tus, szemceruza) nagyon erősnek érzem magamon.

A hajam hosszú, sötétszőke. Egészséges meg szép, de nincs semmi fazonja. Ennek az oka, hogy nincs kedvem beszárítgatni minden reggel. A butterfly cut tetszik, de szögegyenes a hajam, tudom, hogy hülyén nézne ki benne. Festeni nem szeretném.

És ami a legnagyobb fejtörést okozza, az az öltözködés. Mindig tetszettek a nőies darabok, de én nem érzem bennük magabiztosnak magamat. Azt hiszem, hogy nem illenek hozzám és rosszul esik, ha egy szoknya miatt megnéznek. Magassarkú cipőben is hülyén érzem magamat. Ráadásul mostanában eléggé elhagytam magamat ezen a téren. Amióta beköszöntött az ősz csak pulcsit és farmert hordok. Abban érzem magamat jól és biztonságban, abban önazonos vagyok, de legbelül mégis szeretnék kicsit csinosabb lenni. Kicsit irigy vagyok, amikor más lányokat megdicsérnek, hogy mennyire csinosak, nőiesek.

Ráadásul most nagyon tetszik egy fiú és az előző barátnőit elnézve, nem az én stílusom az esete, hanem a szoknyás, sminkelős, kifejezetten nőies lányok.

Hogyan tudnám elkezdeni ezt a nőies vonalat, a sminkelést? Sosem lesz belőlem cicababa, de egy kicsit szeretnék csajosabban kinézni.

18 éves vagyok, végzős gimnazista.

tegnap 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam gimi végén, mint te is, nekem az utána lévő nyárom jött egy változás és kezdtem kialakítani magamnak azt a stílust, ami elegánsabb is, nőies is, és ezt finomítottam az évek alatt, idén leszek 22 éves, és ha jellemeznem kéne a stílusomat, akkor az "old money"-ra hajaz leginkább. Nem drága cuccokból is nagyon szép, kényelmes szetteket lehet összedobni. A hajammal nem sok mindent kezdtem, egy curtain cut féleségem van jelenleg. A sminkelés pedig egyelőre nem az én világom, nincs hibátlan arcom, viszont erősek a vonásaim és kontrasztjaim azon a téren, a smink meg sem látszana szinte. Inkább csinálj valami jó kis arcápolási rutint magadnak, hidratáld a bőröd rendszeresen, használj fényvédőt és ajakhidratálót. A sminkelést pedig kezdhetnéd szájfénnyel, az észrevehetőbb bőrhibáid lefedésével és szempilla spirállal. Sok szerencsét!
ma 00:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pl a pukcsit beturod a farmerba, felteszel egy nyakláncot es már nőiesebb, csinksabb vagy új vagy kényelmetlen ruhák nélkül
ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!