Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért látni nagyon sok prolin...

Miért látni nagyon sok prolin övtáskát vállon átvetve?

Figyelt kérdés

jan. 12. 07:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Van ám, aki rühelli kitömni a zsebeit ezekkel a cuccokkal...Szerintem inkább az a proli, aki képtelen ezt átlátni.
jan. 12. 08:04
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Sokáig azért hordtam vállon átvetve, mert sovány vagyok, a derekamon nem marad meg. Most új van, azzal nincs ilyen gond.

Ami az övtáskát illeti: ha nincs rajtam zakó, nem tudom hová tenni a mobilom.

jan. 12. 08:10
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

Mert a hasi tasi gáz, de hasi tasi vállon menő, holott mindkettő ugyan olyan hülyén néz ki, de mivel így nem kell feltalálni a spanyol viaszt, csak eladni ugyan azt a szart mint 30-40 éve így divat.

Holdjáró cipő is ez volt. 90-es 2000-es években nagyon menő volt, majd ciki lett és most egy pár éve megint veszik. Legjobb amikor kis tinicsajok 40 kilóhoz felvesznek egy cipőt ami ránézésre 10 kg/darab.

Szintén ugyan ez a térdig felhúzott zokni. 90-es években ez ilyen feka stílus volt, majd ciki lett most pár éve megint megy.

jan. 12. 08:47
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
És miért foglalkozik sok proli azzal, hogy mások mit, miért csinálnak?
jan. 12. 08:49
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Hogy függ össze a két dolog?

Amúgy német nyelvterületen kimondottan gyakori hogy valaki így hordja az övtáskát, mert hasznos és praktikus.

jan. 12. 10:27
 6/14 anonim válasza:
86%
..én azért hordom így mert kényelmesebb, és biztonságosabb is, könnyen hozzáférek a dolgaimhoz..szite csak nyaralás alkalmával van nálam a hasi-tasi.
jan. 12. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Én is úgy hordom és nem érdekel egy cseppet sem mások mit gondolnak erről.

A cuccaimat zsebembe nem tudom tenni, válltáskát meg ezek miatt nem fogok hordani. És ha épp olyan tevékenységet végzek, akkor mehet derékra is.

Iszonyat praktikus. Régen nem hordtam melegítőt sem, divatosan öltöztem.

Ma már egy igényesebb melegítőt hordok utcára is. A kényelem és a komfort érzet felül ír sok mindent nálam. Akinek nem tetszik, pont nem érdekel.

Az én lelki békém az egyik legfontosabb a világon.

jan. 12. 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Én értelmiségi szájából még nem hallottam a "proli" szót, de lehet, csak azért, mert van életük és nem mások öltözködésével, megvetésével foglalkoznak.
jan. 12. 14:57
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

1 hülye anno kitalálta, sok birka átvette. Olyan ez, mint pl a boxer (kontra fecske).

Érdekes módon előtte senki nem tartotta "praktikusnak" és kényelmesnek" úgy hordani, mint az óvodások az uzsonnástáskát, most meg megmagyarázzák.

jan. 12. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert praktikus. Kisebb mint egy hátizsák, de a formája miatt a testhez simul, nem úgy mint egy ridikül ami a másik kistáska alternatíva lenne. Ráadásul mivel elöl van, sokkal könnyebb elővenni belőle a dolgokat mint egy hátizsákból vagy ridikülből, ami ugye a háton van vagy valahol oldalt lengedezik. Ja, meg kirabolni sem tudnak olyan könnyen, mert ott van a szemem előtt. Nem hiába teszik fel sokan a hátizsákot is előrefelé a tömegközlekedésen. Mert praktikusabb úgy. Csak bizonyos méret felett már persze kényelmetlen.

Nem érdekel a divat, kényelmesen szeretek járni. A hasitasi vállon átvetve kényelmes. De kell némi intelligencia ahhoz, hogy ezt belásd. Könnyebb ostobának lenni és hörögni. Mindig könnyebb.

jan. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!