Miért látni nagyon sok prolin övtáskát vállon átvetve?
Sokáig azért hordtam vállon átvetve, mert sovány vagyok, a derekamon nem marad meg. Most új van, azzal nincs ilyen gond.
Ami az övtáskát illeti: ha nincs rajtam zakó, nem tudom hová tenni a mobilom.
Mert a hasi tasi gáz, de hasi tasi vállon menő, holott mindkettő ugyan olyan hülyén néz ki, de mivel így nem kell feltalálni a spanyol viaszt, csak eladni ugyan azt a szart mint 30-40 éve így divat.
Holdjáró cipő is ez volt. 90-es 2000-es években nagyon menő volt, majd ciki lett és most egy pár éve megint veszik. Legjobb amikor kis tinicsajok 40 kilóhoz felvesznek egy cipőt ami ránézésre 10 kg/darab.
Szintén ugyan ez a térdig felhúzott zokni. 90-es években ez ilyen feka stílus volt, majd ciki lett most pár éve megint megy.
Hogy függ össze a két dolog?
Amúgy német nyelvterületen kimondottan gyakori hogy valaki így hordja az övtáskát, mert hasznos és praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!