Rendelt már valaki farmert Sinsayről? Ha igen, milyen az anyaga/meddig bírja?
Farmervásárlás előtt állok. Korábban már rendeltem egy melegítőnadrágot Sinsayről, és annak kiváló az anyaga, viszont nem tudom, hogy milyen a farmerek anyagának minősége.
Köszi, ha leírod a tapasztalataid!
Igen, de olyat, amit üzletben előtte láttam, csak pont nem volt a méretemben. Neten viszont megrendelhető volt.
Nem egy csúcsminőség, de az árához képest egynek elment.
6-os, megkérdezhetem, hogy milyen nadrágokat szoktál hordani?
Csak mert én sem annyira vagyok oda a farmerért (leginkább azért, mert nem egy kényelmes darab), és szeretnék másfajta nadrágokat is hordani, de nem tudom, hogy milyen alkalmi nadrágok vannak még.
Vettem már boltban farmert Sinsayből. Nyilván változhat termékenként is a minőség, ezért szeretem boltban felpróbálni (meg mert nem konfenkcióalkatom van), megnézni, hogy mennyire egyenesek / ferdék és szépek a varrások stb. Sokkal drágább farmerekkel (pl. Levis, Mustang meg hasonlók) nincs hasonlítási alapom, de eddig teljesen jól szuperáltak. De fogtam már ki Pepcóban is teljesen jó farmert.
(amiket én vettem, azok sztreccsesebb anyagúak picit, mert az én alkatomhoz az azért kell)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!