Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki farmert...

Rendelt már valaki farmert Sinsayről? Ha igen, milyen az anyaga/meddig bírja?

Figyelt kérdés

Farmervásárlás előtt állok. Korábban már rendeltem egy melegítőnadrágot Sinsayről, és annak kiváló az anyaga, viszont nem tudom, hogy milyen a farmerek anyagának minősége.

Köszi, ha leírod a tapasztalataid!

jan. 11. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de olyat, amit üzletben előtte láttam, csak pont nem volt a méretemben. Neten viszont megrendelhető volt.

Nem egy csúcsminőség, de az árához képest egynek elment.

jan. 11. 18:40
 2/9 anonim válasza:
100%
Nekem szinte csak innen vannak farmereim. Az egyik már 2 éve megvan, és semmi baja, pedig sokat hordom. Méretre is nagyon jó, és anyagra is.
jan. 11. 18:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor lehet, hogy majd onnan rendelek, bár a Stradivarius is tervben van. :)
jan. 11. 20:01
 4/9 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, több évesek és nincs semmi panaszom rájuk. Viszont a méretezésük nagyon fura, mindenképp centik alapján rendelj.
jan. 11. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A feketék nagyon hamar kikoptak.
jan. 11. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Rendeltem.Vastagabb,merevebb anyagú.Jó lett,nincs vele bajom.Viszont én nagyon ritkán hordok farmert,a Sinsayben se nagyon vásárolok,így azt nem tudom megmondani mennyire jó minőség.Kék,mosáskor még nem kopott.A méret azért lett jó,mert egy másik márka méretezésével hasonlítottam össze amit hordok.
jan. 12. 09:08
 7/9 A kérdező kommentje:

6-os, megkérdezhetem, hogy milyen nadrágokat szoktál hordani?

Csak mert én sem annyira vagyok oda a farmerért (leginkább azért, mert nem egy kényelmes darab), és szeretnék másfajta nadrágokat is hordani, de nem tudom, hogy milyen alkalmi nadrágok vannak még.

jan. 12. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
A nadrágjaim mind Blue Nature-os.És sokszor ruhát,szoknyát hordok télen is.Drága,de évekig hordható darabok.Annyi,hogy a véknyabb,elasztikus anyagúakból hamar kiállnak a gumidsrabok,dd a puntó,szövet anyagúaknak nincs baja évekig.És van,amelyiket tényleg nyúzom.
jan. 12. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Vettem már boltban farmert Sinsayből. Nyilván változhat termékenként is a minőség, ezért szeretem boltban felpróbálni (meg mert nem konfenkcióalkatom van), megnézni, hogy mennyire egyenesek / ferdék és szépek a varrások stb. Sokkal drágább farmerekkel (pl. Levis, Mustang meg hasonlók) nincs hasonlítási alapom, de eddig teljesen jól szuperáltak. De fogtam már ki Pepcóban is teljesen jó farmert.

(amiket én vettem, azok sztreccsesebb anyagúak picit, mert az én alkatomhoz az azért kell)

jan. 13. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!