Lányok, nők! Mi az oka, hogy tangát viselsz?
Hú, tinikoromban sokat hordtam, hogy ne “vágjon ketté” a sima bugyi, és kvázi láthatatlan legyen a nadrág alatt. Na meg persze mindenki azt hordta, így nem akartam slampos lenni a nagyibugyikkal. Rendesen gaslightoltam is magam, hogy ez tök kényelmes, és szívesen hordom. :D
Azóta rájöttem, hogy van átmenet a nagyibugyi és a csíktanga között, és egyik végletet se lennék hajlandó hordani.
2001 óta hordok tangát. Tini voltam, amúgy is necces ez a kor, rengeteg őrlődéssel… de amikor a fiúk beszóltak, hogy milyen jó csaj, de literes bugyiban… ilyenkor nem sok kell egy tini csajnak hogy egy világ törjön össze benne… szóval azóta csak tanga.
Egyébként azért is, mert nem teszik ha esetleg rossz helyen “vágja el” a bugyi széle a fenekem formáját. Tudom, tudom, vegyek varrás nélküli szélűt. De marad ez már így ahogy megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!