Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! Mi az oka, hogy...

Lányok, nők! Mi az oka, hogy tangát viselsz?

Figyelt kérdés
A kérdés persze azokra vonatkozik, akik tangát viselnek.
ma 14:40
A kérdező szavazást indított:
Kényelmes
Párom miatt
Szexi
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mi közöd hozzá?
ma 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Aki azt írja, hogy kényelmes, az mazochista🤣
ma 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Hú, tinikoromban sokat hordtam, hogy ne “vágjon ketté” a sima bugyi, és kvázi láthatatlan legyen a nadrág alatt. Na meg persze mindenki azt hordta, így nem akartam slampos lenni a nagyibugyikkal. Rendesen gaslightoltam is magam, hogy ez tök kényelmes, és szívesen hordom. :D

Azóta rájöttem, hogy van átmenet a nagyibugyi és a csíktanga között, és egyik végletet se lennék hajlandó hordani.

ma 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
UI.: Aki szerint ez a legkényelmesebb fehérnemű, az még nem próbált ki elég fajtát.
ma 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ennek a vonala nem látszik át a szoknya vagy nadrág anyagán. És a normális anyagból készült, jó fazonú tanga egyáltalán nem kényelmetlen.
ma 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Márpedig kényelmes. Egy jó minőségű és méretű tanga egyáltalán nem kényelmetlen. Nekem csak tangáim vannak másfajta bugyit elsetudok képzelni magamon.
ma 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt a kényelmes dolgot én dem értettem sosem és el sem hiszem... Gondolom mennyire lehet kényelmes egy vászondarab, amint bevàg a seggedbe, meg majdhogynem mindenhova....
ma 19:10
 8/8 anonim ***** válasza:

2001 óta hordok tangát. Tini voltam, amúgy is necces ez a kor, rengeteg őrlődéssel… de amikor a fiúk beszóltak, hogy milyen jó csaj, de literes bugyiban… ilyenkor nem sok kell egy tini csajnak hogy egy világ törjön össze benne… szóval azóta csak tanga.

Egyébként azért is, mert nem teszik ha esetleg rossz helyen “vágja el” a bugyi széle a fenekem formáját. Tudom, tudom, vegyek varrás nélküli szélűt. De marad ez már így ahogy megszoktam.

ma 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!