Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szóltak már meg azért,mert...

Szóltak már meg azért,mert sokat viselsz,ruhát,szoknyát,megvan a stílusod,és viszonylag jó alakod van?

Figyelt kérdés
dec. 14. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
NEKEM nem szólt senki emiatt. Ha a hátam mögött valaki mond valamit, az nem érdekel. (Ahogy az sem érdekelne, ha direkt nekem mondana bármit is)
dec. 14. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mégis ki szólna meg bárkit emiatt?
dec. 14. 17:40
 3/8 Metionin ***** válasza:
80%
Csak néhány IQ harcos szokta kiabálni utánam, hogy boszorkány vagy vámpír.
dec. 14. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább a hátam mögött szoktak.Mondjuk tudom az okát.Csak megfurdult a fejemben,hogy a rosszindulaton kívűl az is lehet e ok,hogy manapság inkább nadrágot hordanak a nők.
dec. 14. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam hogy az alakomra beszóltak munkahelyen. Nyilván nők. "Milyen csöcsösnek képzeli magát" "hogy mutogatja már" "jaj hogy kelleti magát xynak"

Munkahelyre kb úgy megyek, mint egy csöves (nem pazarlom a drága, szép ruháimat ilyen helyre jelentéktelen emberek közé). Oversized cuccok, még csak v kivágású pólót se veszek fel. Tehát nem mutogatom magam. Senkinek se kelletem magam, a munkahelyi pasiktól szebbet szarok, és amúgy sem vagyok ismerkedős típus. Még facebookon se jelöltem vissza egyiket se.

Ruhákra is szóltak be, főleg erre;

[link]

Milyen ribis, milyen sokat mutat, jajj de gyerekes hogy macskás, hát ki hord ilyen szart felnőtt korban

Vámpírnak engem is szoktak hívni amúgy. Pontosítok ilyenkor hogy a Fénybenjáró vagyok 😂 Penge 😍😂

dec. 16. 08:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is mindig kelletem magam.Mindig kivagyok öltözve.Van mikor egy sima farmer,egyszerű felsőre azt mondják.Igaz,akik beszólnak tudom miért féltékenyek.Munkában át szoktam öltözni,olyanba,ami még hordható,de utcára nem venném fel.A munkahelyi pasik nekem se jönnek be,meg amúgy se kezdenék velük.Azokra és más férfiakkra is féltékebyek.Csak azt nem értem miért nem néz valaki tükörbe,és próbálja kihozni magából a legtöbbet,ha már olyan amilyen.
dec. 16. 08:25
 7/8 Metionin ***** válasza:
77%
#5. Van ugyanilyen ruhám, szarrá szokták dicsérni munkahelyen...nálatok debilek dolgoznak ha szerintük ez sokat mutat? Konkrétan semmim nincs ki belőle.
dec. 16. 11:37
 8/8 anonim válasza:
100%
Munkahelyen férfiak elmondása szerint a kolléganők szebbnél szebb megjegyzéseket tettek rám. Ami öltözési szokásaimat illeti. Vicc kategória hogy női öltözőben mindig dicsérő szavakat kapok :D
dec. 16. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!