Miért van az, hogy ha valaki márkás ruhákat hord, akkor azonnal le lehet vágni, hogy eredetit visel-e?
Nekem halványlila fingom sincs, hogy valakin a kabát vajon valami nagy márka-e, hamisítvány, vagy csak szimplán a Lidl-ben lelte. (Előbbi kettőnél a bazinagy márkajelzés azért egyértelmű, ha olyan, de nem tudom megmondani egy igényesebb hamisítványnál, hogy eredeti-e vagy sem)
Igazából nem is érdekel
Én nem veszem észre. Még azokat a márkákat sem venném észre, hogy igazi vagy sem, amiket ismerek. Márkajelzés nélküli ruháknál nem tudom megmondani, hogy az milyen márka, drága-e, igazi-e.
Nyilván azt észre veszem, ha valami nagyon rossz minőség, elszabott, béna a varrás, az anyag rossz, stb. De ez meg nem márkától függ.
EZT csak nagyon felületes emberek veszik észre, a normális átlag azt sem látja, hogy márkás akarna lenni az adott öltözet, azt meg végképp nem, hogy eredeti vagy sem.
Mellesleg a textiliparban dolgoztam sokáig, a márkás ruhák többsége olyan pocsék minöség, hogy értelmes ember nem dob ki rá pénzt.
Vannak ezek a gagyi utanzatok, amit messziről észre lehet venni marcsak a viselojebol is. Ilyen tipikus telepi nők/ferfiak vagy bizonyos nepcsoport hordja.
A többiről nem tudom megallapitani hogy most eredeti vagy utanzat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!