Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúként tangát hordani?

Fiúként tangát hordani?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok,régóta szeretnék tangát hordani. Jobbnak találom mint a boxert mert nem csúszik föl a nadrág alatt és nincs benne olyan meleg sem nyáron. Félek elmondani anyának hogy,ezt szeretnék hordani…Szerintetek elmondjam?

2024. jún. 12. 09:07
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
40. Én temurol rendeltem pàrat nemrég eleg kényelmesek.
2024. júl. 30. 23:28
 42/46 anonim ***** válasza:
86%
Még tiniként próbáltam ki, egyből beleszerettem az érzésbe. Szóval én is tangát hordok már évek óta. Szoktam rendelni Temuról, Ebayről, Intimissimitől, Astarextől... Nagyon jó minőségű tangáik vannak.
2024. aug. 6. 19:41
 43/46 anonim ***** válasza:
80%
Én 15 évesen próbáltam fel először tangát. Anyué volt. Megtetszett, és megbeszéltük hogyha kényelmes, akkor hordjam. Vett női és férfi tangát is. A női jobban bevált. Ennek 10 éve. Internetten rendelek, mint ahogy előttem is írták.
2024. aug. 7. 09:38
 44/46 anonim ***** válasza:
53%

"A női jobban bevált."

Érdekes, mert nekem abban nem fér el normálisan a szerszámom. Vagy nyomja, vagy egyszerűen oldalra kifittyed belőle a "csomag", mert nem elég széles ott az anyag. Férfi tangánál ez nincs. Ezért inkább olyat veszek. Bár ténye, hogy jóval kevesebb belőle a választék, kevesebb helyen kapható és általában drágábbak is.

szept. 18. 06:50
 45/46 anonim ***** válasza:
50%
Ha tetszik hírek nyugodtan, mond el neki
szept. 19. 03:55
 46/46 anonim ***** válasza:
66%
Huuu, ha én mondanám azt anyámnak, hogy tangát akarok hordani, akkor biztos hogy megkérdőjelezné a szexualitásomat 😅
okt. 20. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!