Fiuként imadok harisnyat hordani.. holnap megyek korcsolyazni.. vastagabb harisnya térdnadrággal? Gondoltam igy kényelmesebb lenne mozogni.. egy lany baratom azt mondta szerinte jo ötlet
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 10:16
1/25 anonim válasza:
Szerintem aki a térdnadrágot kitalálta el kellene ásni.
Vagy normális rövidgatyával, vagy hosszú nadrág.
2/25 A kérdező kommentje:
Szia! Konkrétan milyen rövidnadrágra gondolsz?
2022. dec. 21. 10:44
3/25 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet ez és én is szeretem a harisnyákat! 36F
4/25 anonim válasza:
Korcsolyázni térdnadrágban? Itt Vegyél rendes ruhát,alá mehet harisnya,bár az aláöltözős jobb. Nem mellesleg,nincs hideg,nem kell aláöltözni. Mínusz 10 alatt nem is szoktunk,mivel elég intenzív a mozgás. Bár,most,hogy így belegondolok,ez inkább olyan fétis.
5/25 anonim válasza:
Hát érdekes kérdés.
Az hogy fiúként szereted a harisnyát azzal szerintem semmi gond nincs, ezzel mondjuk én is így vagyok. De korcsolyázni menni rövidnadrággal??? Szerintem inkább hosszút vegyél. Nem olyan idő van.
6/25 anonim válasza:
Te inkább fétisből hordanád, nem azért hogy melegítsen...
7/25 A kérdező kommentje:
Nem.. kenyelmes meleg ennyi
2022. dec. 21. 19:33
8/25 anonim válasza:
De nem értjük a logikát.Azért veszed fel mert fázol.De kőzben meg vmi pitchanadrágot vennél rá.Mi értelme ennek?Mutogatni akarod a virgácsaidat?Mozogni lehet a jégen olyasmikben amikben a többiek is mozognak nem?
9/25 anonim válasza:
Nem unod még a harisnyás kérdéseiket????
10/25 anonim válasza:
Fiúk is viselhetnek harisnyát télen, nekem ezzel semmi gondom nincs. Másnak mi ezzel a gondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!