Fiuként imadok harisnyat hordani.. holnap megyek korcsolyazni.. vastagabb harisnya térdnadrággal? Gondoltam igy kényelmesebb lenne mozogni.. egy lany baratom azt mondta szerinte jo ötlet
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 10:16
21/25 anonim válasza:
Én is szoktam idehaza így lenni. Már mint hogy harisnya rövidnacival, abszolút kényelmes.
Csak ezt a nagy többség nem tudja el fogadni. Pedig szerintem semmi extra nincs benne. A harisnya nagyon jó meleg, aki tudja az hordja is. Miért ne lehetne ezt rövidnacival hordani???
22/25 anonim válasza:
21#
Mert ugy nézel ki benne mint egy jóllakott napközis?
Rózsaszínű parteklit is szoktál használni?Az is kényelmes.Nem eszed le a csöpp kis selyempulcsikádat.
23/25 anonim válasza:
22 azért mert mondjuk te utálod a harisnyát, nem biztos hogy, a 21 es ezen a véleményen van.
24/25 A kérdező kommentje:
Pl a.baratnömnek tetszik . Azt mondta egyedi es vagány sportos rövidnadrággal . Csak ne atlatszo legyen a harisnya ..
2023. márc. 14. 06:00
25/25 anonim válasza:
Nekem is pont ezt mondta a feleségem hogy milyen stílusos, és egy jót mosolygott, azt mondta neki tetszik:)
Természetesen én pamut harisnyanadrágot veszek alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!