Fiúknál a harisnyanadrág + térdnadrág párosításhoz mit szóltok ebben az időjárásban?
Szerintem teljesen jó egy vastagabb fekete nejlonharisnya, ami már nem annyira átlátszó, kb 80-100 denestől felfelé. :)
Nem tudom szőrteleníted e a lábad, mert ha harisnyát hordasz, akkor illik. Szőrös lábbal elég gázosan néz ki ahogy lelapítja a szőröket. De szőrtelenítve teljesen jó. :)
Na ettől lepezéztek, amit most írok. Emlékeztek még arra a régifajta kötött bordás harisnyanadrágra?Igen, amit még jó pár évvel ezelőtt lehetett kapni,gyerekeken már csak elvétve lehet látni, mert teljesen kiszorították a kínai mintás harisnyák.
Na a lényeg,hogy az elmúlt napokban láttam egy fiatalembert,aki éppen arra a vonatra szállt fel, amin én is utaztam. Pont velem szemben foglalt helyet, és a ruházata? Fekete sportos pulóver, ráhúzva egy fehér póló. Aztán a lábán halásznadrág, és fehér térdzokni, de inkább az fehér pamutharisnyanadrág volt,ahogy maz elején írtam, az a kötött bordás.A nyakamat tettem volna rá.Mivel nagyon elfoglalt volt a telefonjával, volt időm nem feltűnően megbámulni. Zokni nem lehetett, mert a bordás kötésűeknek nincs gumírozása,ellentétben a sima felületűekkel. Végül megkérdeztem tőle: Ne haragudj, semmi közöm hozzá, de a lábadon ez harisnyanadrág?
Mire ő az felelte: Igen, az! Nekem ez jön be.
Hát fura emberekkel van tele a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!