Fiúként érdekel, hogy milyen cipőt visel egy másik fiú, vagy mely esetekben szoktatok pillantást vetni a másikéra? Aki megnézni, annak lehet, hogy tetszik?
Minden embernek megnézem az öltözetét akiről tudni akarok valamit. Új munkahelyen, egy összejövetelen, az utcán, stb.
Segít pár alap dolgot leszűrni a viselőjéről.
Ha valaki nagyon megnézi pl a cipődet akkor vagy valami baj van vele (mocskos, szakadt, nem az alkalomhoz illő) vagy egy nagyon jó cipő van a lábadon és tetszik neki.
Én legalábbis ezekre gondolok.
ápr. 25. 08:12
2/12 anonim válasza:
Meg szoktam nézni, igen
ápr. 25. 09:19
3/12 anonim válasza:
#1 hehe amikor a Vibram KSO-mat tavaly felvettem (Budapesten), van aki le is fotózta :)
ápr. 25. 09:21
4/12 anonim válasza:
Kifejezetten direkt nem szoktam más cipőjét vizslatni. Unalmamban, pl metrón volt már hogy rápillantottam, mert épp arra tévedt a tekintetem.
ápr. 25. 10:43
5/12 anonim válasza:
Úgy csináld, hogy az érintett ne is vegye észre.
Egy diszkrét pillantással pont annyit le tudsz szűrni, mint egy nyálcsorgatós "húba...meg" -szerű szájtátós bámulással.
Ha valami feltünően drága, akkor számolhatsz a tulajdonos kérkedő reagálásával. Ha viszont a rondasága vagy az elhanyagoltsága miatt bámulod meg, akkor a másik tudomására hozod, hogy lenézed, sajnálod, megveted.
Csak ha éppen nincs jobb dolgom. Olyan szempontból jó nézegetni (mondjuk a villamoson) hogy hátha látok valami újat ami megtetszik és végül azt veszek és hordom kb. 1-2 évig. Legutóbb hetekig nézegettem cipőket mire vettem egy párt. Szóval igen, szoktam.
ápr. 26. 23:28
9/12 A kérdező kommentje:
#8 Én is pont így vagyok vele! :D
ápr. 27. 00:16
10/12 anonim válasza:
Én többnyire olyankor szoktam más férfiak cipőjét vizsgálni, ha új cipőt szeretnék vásárolni, hátha az segít a saját döntésemben mivel elég körülményes vagyok cipővásárlás tekintetében
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!